Simon Heesbeen, Managing consultant | Berenschot

Managing consultant

Simon Heesbeen

Houd het eenvoudig en doe het goed! Samen verbetering realiseren voor tevreden cliënten, bevlogen medewerkers en een financieel gezonde bedrijfsvoering
Afbeelding - Simon Heesbeen

Over Simon

Bent u leidinggevende in de zorg en wilt u uw medewerkers zo ondersteunen dat zij hun werk met plezier kunnen en willen blijven uitvoeren? Mijn doel is om zorgorganisaties te ondersteunen om dit resultaat te bereiken. Als twaalf jaar help ik organisaties in de zorg om onderbouwd en gedragen hun bedrijfsvoering (blijvend) te verbeteren. Denk hierbij aan het helpen van teams om meer tijd te hebben voor hun cliënten en het vergroten van het werkplezier van medewerkers door hun administratieve tijdsbesteding te verlagen en de ondersteuning door te verbeteren.  

Ik ben kwaliteit gedreven, ondernemend, goed met cijfers en constructief kritisch. In mijn werk streef ik naar een samenwerking met collega's en opdrachtgevers waarin sprake is van een goede balans tussen resultaat en humor. Uitgangspunt hierbij is: houd het eenvoudig en doe het goed! Met de focus op tevreden cliënten, bevlogen medewerkers en financieel gezonde bedrijfsvoering.

Gerelateerde inzichten