Stephanie Riffo | Berenschot

Consultant

Stephanie Riffo

Ik help bedrijven technologische innovaties succesvol en efficiënt te realiseren vanuit mijn expertise in samenwerking, financiering en innovatieproces begeleiding.
Afbeelding - Stephanie Riffo

Over Stephanie

De wereld van morgen verover je niet met de denkpatronen van gisteren. Door mijn achtergrond in technische bedrijfskunde en innovatie management, heb ik geleerd om enerzijds de wereld om mij heen in processen te analyseren en om continu op zoek te gaan naar verbeter mogelijkheden. Hierbij zijn het vooral de processen gericht op (technologische) innovatie waar mijn hart naar uit gaat. Anderzijds heb ik geleerd om bruggen te bouwen tussen techniek en business, wat cruciaal is om innovatieve projecten succesvol te laten verlopen. 

Innoveren zonder samen te werken is bijna niet meer mogelijk. Ik geloof dan ook echt in de kracht van het innoveren binnen ecosystemen. Hoewel samen innoveren een organisatie veel voordelen kan brengen, wordt het ook vaak als een last ervaren. Innoveren binnen de eigen organisatie is namelijk vaak al moeilijk genoeg, laat staan binnen een samenwerkingsverband. Het samenwerkingsproces vergemakkelijken om innovaties te kunnen realiseren is waar ik enthousiast van word. 

Bij Berenschot beschikken we over de vakkennis en ervaring om uw organisatie hierbij te ondersteunen. Ik ga graag met u het gesprek aan over of een ecosysteem samenwerking geschikt is voor het realiseren van uw innovatie, en help u bij het opzetten en realiseren van innovatieve samenwerkingen binnen ecosystemen.

Gerelateerde inzichten