Valérie van Hoof | Berenschot

Consultant

Valérie van Hoof

Met plezier help ik u bij het vormgeven van een wendbare strategie voor uw organisatie. Hierbij zet ik gericht in op verbinding, effectieve communicatie en het creëren van draagvlak bij alle stakeholders.
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Over Valérie

Sinds 2018 ben ik werkzaam als Strategie Consultant bij Berenschot. Ik heb een achtergrond in International Business en Strategisch Management. Met veel enthousiasme en een hands-on mentaliteit richt ik mij binnen Berenschot op strategische vraagstukken in diverse sectoren. Ik ben mensgericht en betrokken. Ik zie het als een uitdaging om de kern van vraagstukken te doorgronden.

Om te overleven in de huidige dynamische omgeving is het belangrijk dat organisaties hun strategie aanpassen aan (disruptieve) ontwikkelingen. Denk aan grote (maatschappelijke) opgaves als duurzaamheid, innovatie en digitalisering. Ik begeleid bedrijven in het formuleren van strategieën en de implementatie daarvan. De dynamiek van strategische projecten spreekt mij enorm aan. Het zijn allesomvattende vraagstukken die significant impact hebben op de gehele organisatie. Daarnaast heb ik ruime ervaring met het uitvoeren van strategisch marktonderzoek en toekomstverkenningen.

Gerelateerde inzichten