Wim Stolk | Berenschot

Managing consultant

Wim Stolk

In de digitale transformatie help ik door mensen en organisaties te verbinden om doelen te realiseren.
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Over Wim

De rode draad in mijn loopbaan is de combinatie van business en ICT en zoeken naar wederzijdse toegevoegde waarde. Ik ben een specialist in gegevensmanagement/datamanagement en heb daarnaast brede informatiemanagement ervaring. Met mijn achtergrond in personeel en organisatie en informatiemanagement heb ik een ruime blik om organisaties en professionals te ondersteunen. 

Mijn motivatie is om een maatschappelijke bijdrage kunnen leveren in een uitdagende omgeving. Daarbij is mijn kracht om te kunnen met complexe omgevingen, hier in te navigeren met een menselijke benadering en verstand van zaken. Met veel plezier heb ik al diverse organisaties, communities en mensen bij elkaar gebracht om, binnen informatiemanagement, door te ontwikkelen. Zo heb ik aan referentiearchitecturen van de overheid bijgedragen (o.a. Nora, Marij, GEMMA) als frameworks (mede-) ontwikkeld om processen en organisaties in te richten rondom gegevensmanagement. Daarnaast heb ik veel opleidingen op dit gebied verzorgd.

Privé ga ik ook graag de uitdaging aan, of het nu gaat om scholieren laten kennismaken met programmeren of deelname aan triathlon- of hardloop wedstrijden.

Gerelateerde inzichten