Wouter Bouma | Berenschot

Junior consultant

Wouter Bouma

Ik zet mijn kennis en sociale vaardigheden in voor een duurzame toekomst. Mijn ervaring met strategische communicatie en management consulting zorgen hierbij voor een complete aanpak.
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Over Wouter

Het is duidelijk dat de we leven in een veranderende wereld. Helder is ook de noodzaak voor organisaties om open te staan voor deze nieuwe realiteit. Steeds beter begrijpen we onze impact als mens en organisatie. De vraag is dan ook niet meer of we moeten veranderen, maar meer hoe en wanneer. Change, or be changed. Dat is de nieuwe norm. Verandering brengt beweging en door beweging worden nieuwe kansen gecreëerd.

Door mijn brede internationale opleiding bekijk ik graag organisaties binnen het grotere geheel. Zo hecht ik veel belang aan duurzaamheid, een goede leefomgeving en sociale verantwoordelijkheid. Ik zet mijn kennis en sociale vaardigheden graag in om nauw samen te werken en waar nodig bruggen te bouwen, waarbij ik vol energie mijn visie en passie voor een duurzame toekomst inzet. Mijn ervaring met strategische communicatie en management consulting zorgen hierbij voor een complete aanpak.

Samen creëren we een groene & duurzame wereld, klaar voor de toekomst.

Gerelateerde inzichten