Training Agile en scrum: the basics | Berenschot Academy

Diensten

Agile en scrum: the basics

Wilt u op een interactieve manier kennismaken met agile en scrum? In deze training leert u de principes van agile en scrum en hoe u deze kunt toepassen. Naast uitleg theorie en basisprincipes, gaat u direct aan de slag in diverse simulaties.

Afbeelding - Agile en scrum: the basics

Agile werken is een manier van organiseren waarbij producten, diensten of functionaliteiten kort en cyclisch in zogeheten scrums worden opgeleverd. Wensen van gebruikers zijn hierbij leidend en er wordt aangesloten bij ontwikkelingen in de markt. Wilt u op een interactieve manier kennismaken met agile en scrum? Dan is de training ‘Agile en scrum: the basics’ de training die u zoekt. In één dagdeel leert u de principes van agile en scrum en hoe u deze kunt toepassen. Naast uitleg over de theorie en basisprincipes, gaat u ook direct aan de slag met de methodes in diverse simulaties. De nadruk ligt dus vooral op de praktijk. U zult ontdekken dat u agile en scrum in bijna elke omgeving kunt inzetten!

Duur
1 dag
Investering
€ 699,00
Locatie(s)
Utrecht
Over de opleiding

Agile en scrum: the basics

Voor wie is de training?

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die meer wil weten over agile en scrum.

Resultaat

Na de training weet u wat agile werken is en wat scrum inhoudt. U weet welke voordelen agile werken met zich meebrengt en wanneer het zinvol is om scrum toe te passen. Daarnaast heeft u diverse agile en scrum methodes ervaren tijdens verschillende simulaties. Mede op basis van deze simulaties kunt u de methodes direct in de praktijk toepassen.

Programma

Tijdens de training ‘Agile en scrum: the basics’ komt u meer te weten over de filosofie van agile werken en de meerwaarde in veranderende omgevingen. Dit leggen we uit over de gehele breedte van een organisatie. Scrum is een manier om agile te werken. U krijgt uitleg over hoe scrum werkt, waarom deze aanpak werkt en wat dit betekent voor een project in termen van budget, tijd, kwaliteit en features.

Dankzij het gebruik van simulaties krijgt u de kans de theorie direct in praktijk te brengen. Zo moet u onder andere voor een opdrachtgever iets opleveren, leert u prioriteiten te stellen en ontdekt u hoe u door middel van pokeren tijd kunt inschatten. Verder krijgt u ervaringen aangereikt van zowel manieren van werken binnen de bestaande organisatie (Berenschot) alsmede het gebruik van scrum bij een extern project.

Werkwijze

Een belangrijk onderdeel van de training ‘Agile en scrum: the basics’ zijn de simulaties. Met behulp hiervan kunt u de theorie direct in praktijk brengen. Dat helpt u de concepten te doorgronden en verheldert tegelijkertijd de toepassing en het gebruik van agile en scrum.

Te behalen

Na het afronden van deze training ontvangt u van Berenschot een officieel certificaat van deelname.

Data

Op welke data is de training gepland?

7 februari 2022
van 09.30 tot 17.00 uur
Utrecht
5 april 2022
van 09.30 tot 17.00 uur
Utrecht
Investering

Wat betaalt u voor deze opleiding?

Opleidingskosten
€ 630,00
Arrangementskosten
€ 69,00
Totaal
€ 699,00

Omdat Berenschot ingeschreven is bij het Register Kort Beroepsonderwijs kunnen we, als organisatieadviesbureau, opleidingen btw-vrij aanbieden. Om administratieve lasten te kunnen dekken hanteren we bij btw-vrije producten en diensten een toeslag van 5% over de opleidings- en arrangementskosten.

Inschrijven

Schrijf u in voor deze training

{{$index + 1}}. {{step.Title}}
{{step.Title}}
{{option.Title}}
{{option.Description}}
{{option.Price | formatPrice}}
Totaalprijs nog niet bekend Totaalprijs {{totalPrice() | formatPrice}} Alle bedragen zijn excl. 21% btw Alle bedragen zijn excl. 5% toeslag