Toponderhandelaar in 1 dag | Berenschot Academy

Diensten

Toponderhandelaar in 1 dag

Deze masterclass zorgt ervoor dat u niet alleen bekwaam wordt in het herkennen van onderhandelingen, maar er ook plezier in krijgt om optimale waarde uit onderhandelingen te halen!

Afbeelding - Toponderhandelaar in 1 dag

Waarom is het vaak lastig om ‘nee’ te zeggen in een werkoverleg? Hoe komt het dat wanneer we het over geld hebben onderhandelingen vaak veranderen in strijd of competitie? Waarom is de ene onderhandeling een feest voor beide partijen terwijl dit voor anderen juist een zure beleving is? Deze masterclass geeft antwoord op bovenstaande vragen en zorgt ervoor dat u niet alleen bekwaam wordt in het herkennen van onderhandelingen, maar er ook plezier in krijgt om optimale waarde uit onderhandelingen te halen!

Duur
1 dag
Investering
€ 943,50
Over de opleiding

Toponderhandelaar in 1 dag

Voor wie is de training?

De masterclass ‘Toponderhandelaar in 1 dag’ is ontwikkeld voor ervaren professionals in zowel de profit- als de not-for-profitsector.

Resultaat

Na deze masterclass heeft u een verrassende, nieuwe kijk op onderhandelen waarmee u meer waarde gaat halen uit iedere onderhandeling. U herkent overal in het dagelijks leven onderhandelsituaties en haalt er meer uit. Bovendien beschikt u over het zelfvertrouwen om met meer grip en plezier lastige onderhandelingen in te gaan.

Programma

In de masterclass leert u in 1 dag meer over de essentie van het onderhandelen. U krijgt duidelijke uitleg over de theorie en de modellen en hoe u deze kunt toepassen in situaties en cases uit uw eigen praktijk. Ook gaat u tijdens de masterclass aan de slag met Methodisch Onderhandelen en krijgt u meer inzicht in uw comfort zone en uw eigen valkuilen tijdens onderhandelen en beïnvloeding.

Tijdens de dag behandelen we:

  • Essentiële principes van het onderhandelen
  • Onderhandelen in het dagelijks leven
  • Leer nee zeggen
  • Met zelfvertrouwen onderhandelingen ingaan
  • Voorbereiding en strategie: Methodisch Onderhandelen
  • Hoe u in plaats van praten over posities in belangen kunt leren denken
  • Simulaties, feedback en reflectiesessies

Werkwijze

De masterclass ‘Toponderhandelaar in 1 dag’ combineert moderne inzichten op onderhandelen met veel aandacht voor uw eigen gedrag: de psychologie van het onderhandelen. De masterclass heeft dan ook een sterke praktische insteek. Korte simulaties zorgen ervoor dat u beter voorbereid en met meer zelfvertrouwen onderhandelingen tegemoet treedt. Verder is er volop ruimte voor discussie, interactie en uitwisseling van best practices tussen de deelnemers. De groepen zijn klein om persoonlijke feedback te garanderen.

Te behalen

Na het afronden van deze masterclass, ontvangt u een Berenschot certificaat van deelname.

Data

Op welke data is de training gepland?

15 februari 2022
9:30 tot 17:00 uur
Investering

Wat betaalt u voor deze opleiding?

Opleidingskosten
€ 895,00
Accommodatiekosten
€ 48,50
Totaal
€ 943,50

Omdat Berenschot ingeschreven is bij het Register Kort Beroepsonderwijs kunnen we, als organisatieadviesbureau, opleidingen btw-vrij aanbieden. Om administratieve lasten te kunnen dekken hanteren we bij btw-vrije producten en diensten een toeslag van 5% over de opleidings- en arrangementskosten.