Hands-on realisatieteams


Het coronavirus stelt uw bedrijf voor grote uitdagingen. De business door laten gaan, de financiële positie zeker stellen en ook de medewerkers gezond en betrokken houden. Dat betekent veel regelen, veel uitzoeken en veel doen. Hoe kunt u de overheidsmaatregelen het best benutten? Hoe regelt u de bezetting en inzet van medewerkers? Welke juridische aspecten komen daarbij kijken? Hoe verzorgt u de (crisis)communicatie en faciliteert u digitaal werken? Realisatieteams van Berenschot bieden u de helpende hand.

Direct projectcapaciteit

Of het nu gaat om uw primair proces of om uw crisisorganisatie in de breedste zin van het woord, wij leveren per direct projectcapaciteit en denkkracht waar u dat nodig heeft. Van adviseurs en projectmedewerkers met een doenersmentaliteit tot complete uitvoeringsteams die financiële, bedrijfskundige, organisatorische en HR-kennis combineren. Zo helpen wij u snel en effectief, zodat uw werkprocessen, crisisteams, financiële en/of HR-afdelingen goed blijven functioneren.

Behoefte aan daadkrachtige experts?

Kunt u op dit moment extra capaciteit goed gebruiken? Neem dan contact op met Joes Wigman of Rob de Groot. Wij staan klaar om u te helpen.