Online werksessies


Worden beslissingen uitgesteld en boeken projecten geen voortgang doordat medewerkers thuiswerken en/of groepssessies afzeggen? En dreigt de bedrijfsvoering hierdoor tot stilstand te komen? Interactieve online werksessies bieden uitkomst en zorgen voor continuïteit. Geef uw projecten online een nieuwe stimulans!

Efficiënt en effectief vergaderen

Online sessies zijn eenvoudig te organiseren via het online platform MeetingSphere van Berenschot. Voor het gebruik van deze interactieve oplossing is geen aparte software vereist; de online werksessies zijn bovendien vanaf elke gewenste locatie te faciliteren. MeetingSphere biedt u de mogelijkheid om online te discussiëren, brainstormen, af te stemmen en te overleggen. Maar ook om ideeën of acties te clusteren, sorteren, ranken en prioriteren. U kunt de tool dus inzetten om consensus te bereiken, actieplannen uit te werken of nieuwe projecten te starten.

Verder documenteert het systeem automatisch de gehele werksessie, zodat u deze later kunt teruglezen en delen met betrokkenen die de sessie niet konden bijwonen. Tijdens een online werksessie wordt MeetingSphere gekoppeld aan een teleconferentie-tool zoals Teams, Zoom of Skype. Zo waarborgen we de interactiviteit tussen de deelnemers.

Behoefte aan daadkrachtige experts?

Wilt u online werksessies inzetten om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen? Neem dan contact op met Peter van Arkel of Stephanie Riffo. Wij staan klaar om u te helpen.