Het grote Competentieboek | Berenschot Boek

Het grote competentieboek

Publicatie
Het grote competentieboek

Deel deze publicatie

Datum

02 juni 2021

Het grote Competentieboek bevat meer dan zestig beschrijvingen van belangrijke competenties, inclusief future skills, en tips om met competentiemanagement aan de slag te gaan.

Auteur(s)
Francel Vos, Niek de Groot, Anke van Rossum en Sherrin Groenendijk
Uitgavedatum
juni 2021
Prijs
€ 500,- (exclusief btw)
Bestel het boek

Plaats uw bestelling voor het grote Competentieboek.

Door gericht te sturen op competenties, kunt u medewerkers ontwikkelen in lijn met uw organisatiedoelstellingen en ambities. Weet u welke competenties uw medewerkers in huis moeten hebben om bij te dragen aan het gewenste organisatieresultaat, nu en in de toekomst? En hoe u hen kunt ondersteunen bij het ontwikkelen van deze competenties? Het Grote Competentieboek van Berenschot bevat meer dan zestig beschrijvingen van belangrijke competenties, inclusief future skills, en staat boordevol tips voor medewerkers en leidinggevenden om met competentiemanagement aan de slag te gaan.

Competentiemanagement

Competentiemanagement stelt organisaties in staat effectiever te sturen op resultaten en gedrag van medewerkers. Daarnaast vormt competentiemanagement een uitstekende basis voor een samenhangende inrichting en toepassing van HR-instrumenten en systemen. Het Grote Competentieboek van Berenschot helpt u de belangrijkste competenties voor uw eigen organisatie te bepalen.

In dit boek beschrijven we onze visie op competentiemanagement en hoe u naar competenties kunt kijken. We geven meer dan zestig beschrijvingen van competenties voor nu en in de toekomst, met per competentie:
• een definitie
• drie niveaus uitgewerkt in concrete gedragsvoorbeelden
• de ontwikkelbaarheid ervan plus ontwikkeltips voor medewerkers
• coachingstips voor leidinggevenden
• STAR(t)-vragen
• aangrenzende competenties.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de preview van het Grote Competentieboek!

Blijf op de hoogte met onze laatste inzichten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Meer weten?