Marjolein Boogmans bij Berenschot | Ervaringen

Werken bij Berenschot

Marjolein Boogmans

Met haar energieke, pragmatische en resultaatgerichte manier van werken helpt Marjolein talloze klanten bij het duurzaam opstellen, inrichten of herstructureren van het functiehuis.
Afbeelding - Marjolein Boogmans

Wat doe jij bij Berenschot?

“Als consultant richt ik me op belonings-, functiewaarderings-, competentie- én performancevraagstukken. Deze functie vervul ik sinds 2019 bij de groep waar ik altijd secretaresse ben geweest. Het voelde als thuiskomen.”

Hoe lang werk je al bij Berenschot?

“Sinds 1998 ik was toen 21 en net klaar met mijn opleiding. Ik ben begonnen als secretaresse of eigenlijk trainee-secretaresse, daar was ik (samen met een ander meisje) de eerste van.”

Wat was jouw mooiste opdracht?

“Bij een start-up hebben we een heel functiehuis opgesteld. Met een leuk team van beide kanten een product neergezet waar zij én wij blij mee zijn. Het contact met de opdrachtgever was echt uniek.”

Hoe ben je bij ons terechtgekomen?

“Na mijn opleiding ging een vriendin van me bij Berenschot aan de slag. Ze klonk zo enthousiast dat ik daar ook wilde werken.”

En waarom dan Berenschot?

“Bij het binnenlopen van het pand voor mijn sollicitatiegesprek hing er zo’n ontspannen sfeer. Het gesprek was ongedwongen en informeel. Na tien minuten dacht ik al: hier ga ik gelukkig worden!

Daarnaast is Berenschot heel breed in het aannemen en begeleiden van mensen. Ze hebben me de ruimte gegeven om uit te zoeken wat ik wilde, dat verdient echt een pluim.”

Wat wil je nog graag bereiken?

“Mijn ambitie is om een goede consultant te zijn, mooie opdrachten te doen en junioren op te leiden. Ik ben heel erg van de relatie en vind het erg belangrijk om iedereen op te zoeken en aan te haken.”

Wat is je mooiste Berenschot-herinnering?

“Allereerst de stap naar consultancy, dat was mijn mooiste dag bij Berenschot. En verder de saamhorigheid die ik als twintiger ondervond bij de groep. Zoals met zijn allen op Koninginnedag naar het Vondelpark, trips naar Egypte, Malaga en Istanbul. Er kon en kan gewoon heel veel.”

Bekijk onze openstaande vacatures