Collega's vertellen


Ben jij benieuwd wat werken bij Berenschot inhoudt? Op deze pagina lees je de ervaringen van onze collega's. Of je nou op zoek bent naar een traineeship op het gebied van Operational Excellence of een senior consultant bent binnen de sector Openbaar Bestuur, voor iedereen bieden wij een prettige en inspirerende omgeving.

Onze adviseurs staan klaar om jou te vertellen hoe zij het werken bij Berenschot ervaren. Heb je een specifieke vraag? Neem dan contact op met  Fauzia Zaitouni (corporate recruiter) via 06 - 1518 0194, of lees meer over werken bij Berenschot.


De vrijheid krijgen om zelf iets op te zetten

Wouter Verbeek_groot

"Als je een onderwerp hebt waar je toekomst in ziet, krijg je de ruimte om daar ook iets mee te doen. In mijn geval was dat Predictive Maintenance, waarbij een onderhoudsstrategie niet volgens een vast onderschoudsschema opgezet is, maar op basis van sensoren en algoritmen. Onderhoud op het moment dat het nodig is dus. Dat je bij Berenschot de vrijheid krijgt om daar dan zelf iets voor op te zetten, is uniek." - Wouter Verbeek (Senior consultant)

Trots

Sanne van den Bosch - Managing Director HR & Leadership Development

"Ik ben trots op de expertise die we in huis hebben om opdrachtgevers verder te helpen en op de ontwikkelkansen die de organisatie daartoe biedt. Gedrevenheid, vakmanschap en humor zie ik veel terug in de organisatie." - Sanne van den Bosch (Managing director)

Eigen regie

Michiel Bus - Junior Consultant Assessment & Ontwikkeling

"Eigen regie hebben over waar ik aan werk en hoe ik dit doe, en samenwerken met gedreven en behulpzame collega’s die graag hun expertise delen. Dat is voor mij werken bij Berenschot. Een super start van mijn loopbaan!" - Michiel Bus (Senior consultant)

Samenwerken

Vincent van der Vlies - Managing Consultant Besturing & Samenwerking Fysieke Leefomgeving

"Werken bij Berenschot betekent voor mij dat je samen met extreem getalenteerde jonge mensen en senioren, die de top van hun vakgebied vormen, kunt samenwerken." - Vincent van der Vlies (Managing consultant)

Maatschappelijk relevant

Peter van Arkel_klein

"Ontzettend gaaf werk, omdat ik altijd nieuwe dingen leer en complexe en maatschappelijk relevante uitdagingen kan aanpakken." - Peter van Arkel (Senior consultant). Lees meer.

Interessante en uitdagende klussen

Rob de Groot - Senior managing consultant Organisatieontwerp en -inrichting

"Toen ik na ruim 3 jaar terug in het bedrijfsleven tot het inzicht kwam 'ik ben toch echt een adviseur, en dat is niet erg', was voor mij de keuze om terug te keren bij Berenschot uiteindelijk een makkelijke. In de tussenliggende periode is het bureau doorontwikkeld, met ook de nodige nieuwe collega’s. Tegelijkertijd zijn de waarden, sfeer en manier van werken hetzelfde gebleven. Dit biedt mij de unieke combinatie van interessante en uitdagende klussen, persoonlijk impact kunnen maken en het werken met slimme, gedreven professionals." - Rob de Groot (Senior managing consultant)