Collega's vertellen


Ben jij benieuwd wat werken bij Berenschot inhoudt? Op deze pagina lees je de ervaringen van onze collega's. Of je nou op zoek bent naar een traineeship op het gebied van Operational Excellence of een senior consultant bent binnen de sector Openbaar Bestuur, voor iedereen bieden wij een prettige en inspirerende omgeving.

Onze adviseurs staan klaar om jou te vertellen hoe zij het werken bij Berenschot ervaren. Heb je een specifieke vraag? Neem dan contact op met Bart Hoex, 06 - 12 14 22 45, of lees meer over werken bij Berenschot.


Trots

Sanne van den Bosch - Managing Director HR & Leadership Development

"Ik ben trots op de expertise die we in huis hebben om opdrachtgevers verder te helpen en op de ontwikkelkansen die de organisatie daartoe biedt. Gedrevenheid, vakmanschap en humor zie ik veel terug in de organisatie." - Sanne van den Bosch (Managing Director)

Eigen regie

Michiel Bus - Junior Consultant Assessment & Ontwikkeling

"Eigen regie hebben over waar ik aan werk en hoe ik dit doe, en samenwerken met gedreven en behulpzame collega’s die graag hun expertise delen. Dat is voor mij werken bij Berenschot. Een super start van mijn loopbaan!" - Michiel Bus (Consultant)

Nog geen dag spijt gehad

Simone Heemskerk_groot

"Berenschot bood me, geheel tegen de verwachting in, alles wat ik zocht. Nu zijn we ineens zeventien jaar verder en heb ik nog geen dag spijt gehad. Ik heb om me heen het bedrijf zien verjongen. Ik heb me kunnen toeleggen op strategieopdrachten. En ik heb de kansen gegrepen om ook internationale opdrachten te doen." - Simone Heemskerk-Buijs (Managing consultant)

De vrijheid krijgen om zelf iets op te zetten

Wouter Verbeek_groot

"Als je een onderwerp hebt waar je toekomst in ziet, krijg je de ruimte om daar ook iets mee te doen. In mijn geval was dat Predictive Maintenance, waarbij een onderhoudsstrategie niet volgens een vast onderschoudsschema opgezet is, maar op basis van sensoren en algoritmen. Onderhoud op het moment dat het nodig is dus. Dat je bij Berenschot de vrijheid krijgt om daar dan zelf iets voor op te zetten, is uniek." - Wouter Verbeek (Consultant)

Samenwerken

Vincent van der Vlies - Managing Consultant Besturing & Samenwerking Fysieke Leefomgeving

"Werken bij Berenschot betekent voor mij dat je samen met extreem getalenteerde jonge mensen en senioren, die de top van hun vakgebied vormen, kunt samenwerken." - Vincent van der Vlies (Managing Consultant)

Energieke mensen

Anne Fleur Geneste - Consultant Informatiemanagement

"Als ik vastloop in een project, ga ik naar kantoor. Daar lopen zo veel energieke en slimme mensen die altijd even mee willen denken, dat ik er aan het einde van de dag altijd uit ben!" - Anne-Fleur Geneste (Consultant)