Traineeactiviteiten


Het traineeship bij Berenschot kent een aantal specifieke traineeactiviteiten, die leerzaam maar vooral ook erg leuk zijn!

National Trainee Event (NTE)

Jaarlijks organiseren de trainees van Berenschot samen met Stichting Maatschappij en Onderneming (SMO) het National Trainee Event. Dit is een evenement voor alle trainees van Nederland in de profit- en non-profitsector. Tijdens deze dag denken ongeveer 150 starters met elkaar na over inspirerende thema's rond de Toekomst van Nederland. Hierbij kun je denken aan workshops over sociaal ondernemerschap, design thinking of presentaties van kopstukken uit het bedrijfsleven over deze thematiek. Kijk voor meer informatie op http://www.nationaaltraineeevent.nl.

Berenschot traineeactiviteiten

Traineeopdracht

Een vast onderdeel van het traineeship is de traineeopdracht. Dit houdt in dat je met een aantal medetrainees zelfstandig een opdracht uitvoert bij een klant. Samen ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor het volledige adviestraject. Van offerte tot eindrapportage, inclusief klantcontact en bijbehorend projectmanagement. Hierdoor krijg je als trainee de ruimte om zelf tot een creatieve oplossing te komen voor zeer uiteenlopende vraagstukken.

Traineetweedaagse

Je doet in het traineeship bij Berenschot veel samen met je traineegroep. Een belangrijk onderdeel hiervan is de traineetweedaagse, die we twee keer TraineeTweedaagse Berenschot
per jaar organiseren. Op locatie kun je trainingen en workshops volgen, begeleid door collega’s of externe trainers. De eerste traineetweedaagse staat vooral in het teken van groepsontwikkeling, de tweede richt zich vooral op vaardigheden en kennis.

20160408_100625