Daniël Sprokkereef, Consultant | Berenschot

Consultant

Daniël Sprokkereef

Vanuit een passie voor dynamieken in organisaties faciliteer ik mensen in hun vooruitgang en help ik opdrachtgevers met het ontwerpen en inrichten van een toekomstbestendige organisatie.
Afbeelding - Daniël Sprokkereef

Over Daniël

Als consultant wil ik vanuit oprechte interesse en analytisch vermogen de klant helpen de voorgelegde vraag te concretiseren, deze in de kern te raken en een op maat gemaakte oplossing te formuleren. Hierbij help ik leidinggevenden en bestuurders een toekomstbestendige organisatiestructuur te ontwerpen, waarin mijn affiniteit voor de diverse dynamieken in organisaties een prominente rol speelt. Ik ga hierin uit van de kracht van co-creatie door samen met alle betrokkenen tot een passend eindproduct te komen, waarmee de identiteit van de organisatie wordt behouden.

Ik kan daarbij putten uit mijn academische achtergrond in de Arbeids- en Organisatiepsychologie en Veranderkunde. Door deze achtergrond voel ik me snel thuis in het maken van de vertaalslag van het structuurgerichte denken naar de betekenisgeving van en impact op het individu en de groep.

Aan mij heeft u een betrokken, nieuwsgierige en kritische professional die graag open en verkennend het gesprek aan gaat.