Over ons | Berenschot

Wij zijn Berenschot

Grondlegger van vooruitgang

Collega Vincent vertelt groep mensen over ons bedrijf

Over Berenschot

Nederland is continu in ontwikkeling. Maatschappelijk, economisch en organisatorisch verandert er veel. Al meer dan vijfentachtig jaar volgen wij als adviesbureau deze ontwikkelingen op de voet en werken we aan een vooruitstrevende samenleving. De behoefte om iets fundamenteels te betekenen voor mens en maatschappij zit in onze genen. Met onze adviezen en oplossingen hebben we dan ook actief meegebouwd aan het Nederland van vandaag. Altijd op zoek naar duurzame vooruitgang.

Alles wat we doen is onderzocht, onderbouwd en vanuit meerdere invalshoeken bekeken. Zo komen we tot gefundeerde adviezen en slimme oplossingen. Die zijn op het eerste gezicht misschien niet altijd de meest voor de hand liggende. Juist deze eigenzinnigheid maakt ons uniek. Daarbij zijn we niet van symptoombestrijding. En gaan pas naar huis als het is opgelost.

Over ons

Meer informatie

Internationaal

Grensoverschrijdende dienstverlening

België

Berenschot heeft sinds 1962 een kantoor in de Belgische hoofdstad Brussel gericht op HR consultancy. 

Europese Unie

De Europese Unie heeft een grote impact op Rijk, provincies, gemeenten en het bedrijfsleven.  Berenschot ondersteunt en adviseert Nederlandse bedrijven en decentrale overheden die hun vleugels willen uitslaan in Europa.