Berenschot en de maatschappij | Berenschot MVO

Berenschot en de maatschappij

De behoefte om iets fundamenteels te betekenen zit in onze genen. Bij alles wat we doen stellen we onszelf de vraag wat het resultaat van ons handelen is op de maatschappij.
Afbeelding - Berenschot en de maatschappij

Maatschappelijke impact

Als onafhankelijk organisatieadviesbureau staan wij midden in de samenleving. Op verschillende wijzen hebben we maatschappelijke impact, waaronder met de MVO inspanningen die we leveren voor verschillende maatschappelijke doelen. De behoefte om iets fundamenteels te betekenen zit in onze genen. Bij alles wat we doen stellen we onszelf de vraag wat het resultaat van ons handelen is op de maatschappij. De kracht van Berenschot ligt in het doen, in en door alle lagen van ons bedrijf. Met ons MVO beleid en de verschillende activiteiten die daaruit voortkomen richten we ons op drie maatschappelijke pijlers: klimaat, inclusie en gezondheid.

 

 

Meer weten?

Stuur ons een vraag.

Stuur een vraag
In detail

Onze maatschappelijke pijlers

Advies met impact

Bij Berenschot voeren we regelmatig opdrachten uit die grote maatschappelijke impact hebben. Voor ons zijn winst en maatschappij geen tegengestelden. Sterker, de ene kan niet zonder de andere. Een duurzame lange termijnbenadering rendeert namelijk het beste. Daarom werken wij al decennia aan vindingrijke oplossingen, die economie en leefbaarheid slim verbinden. 

Afbeelding -

Onze inspanningen