Opleidingen en trainingen | Berenschot Academy

Berenschot Academy

Opleidingen en trainingen

Al 80 jaar helpt Berenschot organisaties bij het verbeteren van prestaties en het bouwen en ontwikkelen van menselijk kapitaal. Via opleidingen en trainingen zetten we met passie en plezier onze kennis en ervaring in voor úw ontwikkeling!

Contact

Meer informatie en advies

Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact met ons op!
Of bekijk de antwoorden op de veelgestelde vragen online.

Onze meerwaarde

Waarom kiezen voor Berenschot Academy?

Wij opereren in het hart van organisaties en weten wat nodig is om daarin succesvol te zijn. Pragmatisch, innovatief, mensgericht en onconventioneel.

Berenschotters zijn probleemoplossers. In onze opleidingen en trainingen gaan we dan ook verder dan het overdragen van kennis en vaardigheden alleen. We dragen actief bij aan het oplossen van vraagstukken in de organisaties waar onze deelnemers werkzaam zijn.

  1. Een keuze voor Berenschot Academy is een keuze voor de hoogste kwaliteit, want alleen de trainingen die zich al in de praktijk bewezen hebben, krijgen een plek in onze Academy.
  2. We werken alleen met de allerbeste en zeer ervaren professionals, die zowel de laatste inhoudelijke kennis hebben, als jarenlange ervaring met de praktijk in úw sector.
  3. In onze groepen komen deelnemers van verschillende grote en kleine bedrijven samen. Zo ontstaat er een uitwisseling van kennis en ervaring en verdubbelt het lerend vermogen.
  4. Onze trainingen zijn onconventioneel en er is veel ruimte voor plezier. Want leren moet ook leuk zijn!
Coronavirus

Invloed coronavirus op opleidingen en trainingen

Wij volgen het advies en de voorschriften van het kabinet en het RIVM. Wanneer de situatie het niet toelaat om fysiek bij elkaar te komen organiseren wij onze opleidingen en trainingen online via een virtual classroom.