Leidinggeven zonder macht | Berenschot Academy

Diensten

Leidinggeven zonder macht

Zet u graag de lijnen uit, zonder formeel de baas te zijn? In deze training leert u collega's op passende wijze aan te sturen op het moment waarop u de leiding neemt of krijgt.

Afbeelding - Leidinggeven zonder macht

U zet in uw werk graag de lijnen uit, zonder formeel de baas te zijn. Om collega’s effectief aan te kunnen sturen wilt u over de meest essentiële leiderschapsvaardigheden beschikken. Om op een natuurlijke manier gezag uit te stralen, collega’s te motiveren en samen mooie resultaten te boeken. In deze training leert u collega’s op gepaste wijze aan te sturen op het moment dat u leiding neemt of (tijdelijk) de leiding krijgt. U leert resultaatgericht te sturen, collega’s te motiveren, uw impact te vergroten en anderen mee te krijgen om uw plannen en ambities waar te maken.

Duur
2 dagen
Investering
€ 1.573,-
Locatie(s)
Utrecht
Over de opleiding

Leidinggeven zonder macht

Voor wie?

Deze training is ontwikkeld voor hoogopgeleide professionals die de leiding nemen of krijgen, zonder formeel de baas te zijn. Wilt u op basis van gezag collega’s effectief aansturen en over essentiële leiderschapsvaardigheden beschikken? Volg dan deze tweedaagse training.

Resultaat

Na afloop van deze training weet u bewust gezag op te bouwen om zonder formele leidinggevende functie collega’s effectief aan te kunnen sturen. U leert op het juiste moment verantwoordelijkheid te nemen en te geven. U leert daarnaast te sturen op resultaat. U leert verwachtingen te managen en de samenwerking in teams te stimuleren. Daarnaast bent u bekend met verschillende beïnvloedingsvaardigheden en kunt u deze effectief toepassen. Tot slot weet u collega’s te motiveren en enthousiasmeren.

Programma

De volgende onderwerpen staan op het programma:

  • Verantwoordelijkheid nemen en geven
  • Aanspreken en aansturen
  • Macht en gezag
  • Verwachtingen managen
  • Sturen op resultaat
  • Beïnvloedingsvaardigheden
  • Samenwerking stimuleren
  • Motiveren

Werkwijze

U krijgt tijdens deze training theoretische modellen aangereikt en gaat daarnaast ook vooral zelf praktisch aan de slag met oefeningen en het toepassen van vaardigheden. Zo ontwikkelt u praktische leiderschapsvaardigheden om (hoogopgeleide) collega’s effectief aan te sturen. U volgt deze training samen met andere hoogopgeleide professionals en leert mét en ván elkaar.

Te behalen

Na het afronden van deze training ontvangt u van Berenschot een officieel certificaat.

Data

Waar en wanneer

5 & 26 november 2024
van 09.30 tot 17.00 uur
Utrecht
Investering

Uw investering

Opleidingskosten
€ 1.395,00
Arrangementskosten
€ 178,00
Totaal
€ 1.573,00

Omdat Berenschot ingeschreven is bij het Register Kort Beroepsonderwijs kunnen we, als organisatieadviesbureau, opleidingen btw-vrij aanbieden. Om administratieve lasten te kunnen dekken hanteren we bij btw-vrije producten en diensten een toeslag van 5% over de opleidings- en arrangementskosten.

Inschrijven

Direct online inschrijven

{{$index + 1}}. {{step.Title}}
{{step.Title}}
{{option.Title}}
{{option.Description}}
{{option.Price | formatPrice}}
Totaalprijs nog niet bekend Totaalprijs {{totalPrice() | formatPrice}} Alle bedragen zijn excl. 21% btw Alle bedragen zijn excl. 5% toeslag