Werken bij Berenschot: samen werken aan vooruitgang

Werken bij Berenschot

Wil jij mooie opdrachtgevers uit het bedrijfsleven of de publieke sector adviseren over uiteenlopende zaken? Wil je profiteren van een organisatie die veel vrijheid biedt, maar ook de mogelijkheid tot samenwerking binnen hechte (project)teams? Lees dan verder!
Afbeelding - Werken bij Berenschot

Als consultant bij Berenschot kom je binnen één van de adviesgroepen te werken. Je bouwt mee aan de toekomst van mooie bedrijven en overheidsinstanties. Of dit nu is in de adviesgroep Energie & Leefomgeving of Toekomst van Werk & Organisatie, binnen een project gericht op innovatieve energieoplossingen of een ICT-benchmark: we doen het samen.

Bij ons zijn de lijnen kort, want alleen op die manier kunnen wij jou de vrijheid bieden om te ontwikkelen. Samen met collega-adviseurs werk je aan mooie opdrachten, met alle ruimte voor jouw eigen input en inzichten. De mening van een trainee is voor ons namelijk net zo interessant als die van een senior consultant.

Hoe is het om bij ons te werken?

Berenschot(ters) in beeld

Wij hebben aandacht voor de maatschappelijke impact, een prominent onderdeel van onze missie en visie. Duurzaamheid krijgt daarom de aandacht binnen onze opdrachten, maar krijgt ook intern is duurzaamheid een belangrijk drijfveer. Je hoort het al: onze adviseurs willen bijdragen aan duurzame vooruitgang. Spreekt dit je aan? We nemen je graag mee in onze cultuur.

Bekijk onze interactieve video en ontdek hoe het is om te werken bij Berenschot. In deze video vertellen we je meer over ons bedrijf en kun je zelf doorklikken naar een van de thema's die voor ons belangrijk zijn. Onze collega's binnen deze vakgebieden vertellen je dan meer over hun werkzaamheden én waarom zij gekozen hebben om te werken bij Berenschot.

Ontmoet ons!

(Digitale) meet & greets

Regelmatig organiseren wij een ‘meet en greet’, een (online) kennismaking of een andere activiteit die jou de mogelijkheid geeft om kennis te maken met ons. Ook vind je ons op evenementen of beurzen. 

Agenda

  • Geen evenementen in de nabije toekomst

Blijf op de hoogte van onze evenementen, nieuws en vacatures door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief én door ons te volgen op sociale media.

Afbeelding - Man ontmoet Berenschot HR via Zoom
Onze mensen

Collega's vertellen

Afbeelding -

Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij Berenschot? Hier lees je de ervaringen van onze collega's. Heb je een specifieke vraag over het werk bij ons? Neem gerust contact met ons op.

Je gaat collega’s ontmoeten van wie je veel kunt leren, en uiteraard gaan zij van jou leren. Omdat kennis en kunde centraal staan nemen wij een trainee net zo serieus als een senior consultant. We gaan bij Berenschot voor de top, zodat we samen de beste kwaliteit kunnen leveren.

Onze groei

Opleidings- en (door)groeimogelijkheden

Ons DNA

Eigenzinnig en verantwoordelijk

Bij Berenschot willen we graag samen werken aan vooruitgang. Te veel hiërarchie beperkt consultants in hun vrijheid en ondernemerschap. Onze platte organisatie geeft je die ruimte. Omdat we een brede dienstverlening aanbieden kunnen verschillende projectteams en adviesgroepen elkaar enorm versterken. En zo werken we samen aan een betere toekomst.

We hanteren bovendien een actief beleid om te komen tot een divers personeelsbestand waarin iedereen, ongeacht zijn of haar achtergrond, welkom is.

Berenschot is eigenzinnig, en dat zie je terug in onze mensen. Wij geloven dat je, om goed werk te kunnen leveren, ruimte nodig hebt om je eigen pad te kunnen bewandelen, uiteraard met de nodige kaders. Ruimte is nodig om jezelf te ontwikkelen en je te verdiepen in onderwerpen die jou liggen. Bij Berenschot krijg je uiteraard de begeleiding die je nodig hebt, maar niet meer dan dat. We sturen op output en faciliteren in flexibel- en thuiswerken.