Ervaringen van Berenschot medewerkers | Berenschot

Kom jij bij ons werken?

Ervaringen

Benieuwd hoe het is om te werken bij Berenschot? Hier lees je de ervaringen van onze collega's. Heb je een specifieke vraag over het werk bij ons? Neem gerust contact met ons op.
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

"Als je een onderwerp hebt waar je toekomst in ziet, krijg je de ruimte om daar ook iets mee te doen. In mijn geval was dat Predictive Maintenance, waarbij een onderhoudsstrategie niet volgens een vast onderschoudsschema opgezet is, maar op basis van sensoren en algoritmen.

Onderhoud op het moment dat het nodig is dus. Dat je bij Berenschot de vrijheid krijgt om daar dan zelf iets voor op te zetten, is uniek."

"Werken bij Berenschot betekent voor mij dat je samen met extreem getalenteerde jonge mensen en senioren, die de top van hun vakgebied vormen, kunt samenwerken.

"Ontzettend gaaf werk, omdat ik altijd nieuwe dingen leer en complexe en maatschappelijk relevante uitdagingen kan aanpakken." 

"Ik ben trots op de expertise die we in huis hebben om opdrachtgevers verder te helpen en op de ontwikkelkansen die de organisatie daartoe biedt. Gedrevenheid, vakmanschap en humor zie ik veel terug in de organisatie."

"Eigen regie hebben over waar ik aan werk en hoe ik dit doe, en samenwerken met gedreven en behulpzame collega’s die graag hun expertise delen. Dat is voor mij werken bij Berenschot. Een super start van mijn loopbaan!"

"Toen ik na ruim 3 jaar terug in het bedrijfsleven tot het inzicht kwam 'ik ben toch echt een adviseur, en dat is niet erg', was voor mij de keuze om terug te keren bij Berenschot uiteindelijk een makkelijke. Het adviesbureau biedt mij de unieke combinatie van interessante en uitdagende klussen, persoonlijk impact kunnen maken en het werken met slimme, gedreven professionals."