Hein Vloet over zijn werk bij Berenschot | Ervaringen

Werken bij Berenschot

Hein Vloet interview

Hein kwam via een vriend bij Berenschot terecht. Van een baan bij de politie naar een functie als management consultant.
Afbeelding - Hein Vloet interview

Wat doe jij bij Berenschot?

"Ik ben nu senior managing consultant binnen het team Business & Data Solutions. Ik werkte voordat ik bij Berenschot kwam bij de politie. Ik kwam een schoolvriend van mijn vrouw tegen op een feestje. Die vriend werkte bij Berenschot! Ik heb een toenmalige managing director gebeld, en toen hebben we een keer afgesproken. Berenschot zat op een steenworp afstand van mijn huis, maar dat wist ik niet eens."

Waar word je in uitgedaagd bij Berenschot?

"Dan moet ik absoluut de kwaliteit noemen. Ik kon en kan enorm veel leren van mijn Berenschot-collega’s. Daarnaast vind ik het enorm leuk om klanten te helpen met hele brede vraagstukken vanuit een multidisciplinaire invalshoek." 

Wat houdt je bij Berenschot?

"De dynamiek binnen Berenschot houdt me scherp. Ik krijg veel kansen. Daarnaast is Berenschot een bedrijf met ontzettend slimme en ambitieuze mensen."

Wat ik over het algemeen leuk vind, is het werken met organisaties waar mensen werken die een enorme drive hebben om hun werk te doen.

Wat was jouw leukste/ meest interessante project?

"Ik denk dat dat het project bij de veiligheidsregio is. Ik ben daar begonnen als interim directeur bedrijfsvoering en ik werk hier nu nog steeds als adviseur en projectleider. Wat ik over het algemeen leuk vind, is het werken met organisaties waar mensen werken die een enorme drive hebben om hun werk te doen, en dat ook goed willen doen. Daar krijg je zelf ook energie van." 

Wat zijn je toekomstambities?

"Ik wil mooie dingen blijven doen!"

Wat is je mooiste herinnering van je tijd bij Berenschot?

"Ik heb een jaar of vijf meegedaan aan de Roparun. Dat was echt heel leuk, maar het was ook enorm van waarde. Tijdens de Roparun werden ook heel veel nieuwe verbanden gecreëerd binnen de organisatie. Samen een prestatie leveren en je best doen voor een mooi resultaat, dat bindt een team. Tijdens de diepe dalen en hoge pieken tijdens zo’n run leer je elkaar echt kennen! En dat maakt samenwerken bij opdrachten veel makkelijker."

Bekijk onze openstaande vacatures