Leergang Zuid-Holland 2021/2022: Taaie Thema’s en Duivelse Dilemma’s | Berenschot

Opleiding

Leergang Zuid-Holland 2021/2022: Taaie Thema’s en Duivelse Dilemma’s

Politici, bestuurders, directieleden, en leidinggevenden in Zuid-Holland opgelet! Wij organiseren in 2021/2022 de ‘Leergang Zuid-Holland’: Taaie Thema's en Duivelse Dilemma's. Deze tweede editie volgt op de leergang die in 2019 tot veel waardering en enthousiasme heeft geleid.
Afbeelding - Leergang Zuid-Holland 2021/2022: Taaie Thema’s en Duivelse Dilemma’s
Datum
Vanaf 7 oktober 2021
Tijd
Zie flyer
Locatie
Verspreid over provincie Z-H
Deelnemen

Meld u aan voor de leergang.

Aanmelden Flyer

Een bijzonder initiatief

De leergang draait om het gezamenlijk krijgen van inhoudelijke verdieping. Door meerdere perspectieven in te brengen en met de aanwezige kennis en ervaring van deelnemers in gesprek te gaan en te reflecteren. We verkennen in zes bijeenkomsten de complexe vraagstukken waar Zuid-Holland als regio voor staat, duiden dilemma’s en krijgen, geïnspireerd door verfrissende sprekers, zicht op mogelijke oplossingen. Dat doen we samen, juist omdat de vraagstukken van vandaag de dag steeds meer vragen om grensverleggende en grensoverschrijdende oplossingen.

Graag nodigen we u en uw organisatie uit om aan deze leergang deel te nemen!

‘Voor en door Zuid-Holland’

De Leergang Zuid-Holland staat onder verantwoordelijkheid van een breed samengestelde programmaraad onder voorzitterschap van Barbera Silvis (gemeentesecretaris Hoeksche Waard). Naast de voorzitter zijn Jeanette Baljeu (gedeputeerde provincie Zuid-Holland), Lidia Spindler (gemeentesecretaris Westland), Vincent van der Meulen (partner van architectenbureau Kraaijvanger Architects), Ghislaine Aarts (directielid van Arriva), Robbert-Jan van Duijn (burgemeester van de gemeente Nieuwkoop), Mariël Middendorp (directeur Hoogheemraadschap Rijnland) lid van de programmaraad. De leergang wordt in samenwerking met Berenschot georganiseerd.

In de flyer vindt u meer informatie over het programma en de inhoud van de verschillende bijeenkomsten. Ook leest u daar meer over de achtergrond van de leergang en de twee doelgroepen voor wie we dit organiseren. Dat zijn:

  1. De ‘vertrouwde gezichten’: politici, bestuurders, directieleden en senior beleidsadviseurs van provincie, gemeenten, waterschappen, gemeenschappelijke regelingen en samenwerkingsverbanden.
  2. Het ‘bruisend talent’: ‘high potentials’ tot en met 35 jaar uit de deelnemende organisaties.
Geïnteresseerd? Meld u dan nu aan!

Neem voor meer informatie contact op met:

Meer weten?