Eva Klootwijk, Consultant | Berenschot

Senior consultant

Eva Klootwijk

Als assessmentpsycholoog geef ik op transparante wijze zowel (toekomstige) werknemers als organisaties inzicht in het eigen functioneren en/of het functioneren van een team.
Afbeelding - Eva Klootwijk

Over Eva

In mijn werk als assessmentpsycholoog staan diverse vraagstukken rondom talentontwikkeling centraal. Hierbij richt ik mij zowel op het individu als op teams. Ik kijk naar zowel aanleg als gedrag. Hierbij kan gedacht worden aan vraagstukken als; Wat drijft iemand? Waar haalt diegene écht energie uit? Welke aangeboren talenten zijn zichtbaar? Tegelijkertijd analyseer ik het gedrag van een persoon. Hoe constructief is dit gedrag? Is het gewenste gedrag ontwikkelbaar? En wat zijn de implicaties hiervan voor een team of organisatie? Welke begeleiding heeft een individu nodig?

Na het afronden van mijn studie in arbeids- en organisatiepsychologie, heb ik enkele jaren in de recruitment- en HR-wereld gewerkt. Vervolgens heb ik doelbewust gekozen voor de specialisatie in dit vakgebied. Het geeft mij voldoening om anderen inzicht te bieden in hun talenten. Naast het verstrekken van inzicht is mijn primaire doel in een assessment om een ander de ruimte te geven om zich open te stellen, waardoor ik hen zo goed mogelijk kan leren kennen. Mijn benadering is persoonlijk, nieuwsgierig, toegankelijk en mensgericht. In assessments hou ik een ander op eerlijke en soms confronterende, maar op respectvolle wijze een spiegel voor.

Neem contact op met Eva