Hein Vloet, Senior managing consultant | Berenschot

Senior managing consultant

Hein Vloet

Hulp nodig bij het vinden van oplossingen bij complexe organisatorische en/of financiële uitdagingen? Bel me! Samen komen we eruit.
Afbeelding - Hein Vloet

Over Hein

Vanuit een bedrijfseconomische en bedrijfskundige achtergrond heb ik veel kennis en ervaring opgedaan als manager, interim-manager, projectleider, programmamanager en onderzoeker bij diverse functies en projecten op het gebied van strategie, sturing, proces- en organisatie-inrichting, bedrijfsvoering en financiën.

Vanaf mijn 28e heb ik diverse leidinggevende functies bekleed voor financiële- en bedrijfsvoeringsafdelingen bij complexe publieke uitvoeringsorganisaties. In 2007 ben ik gestart bij organisatieadviesbureau Berenschot. Daar heb ik voor zeer uiteenlopende organisaties, zowel publiek als privaat, opdrachten uitgevoerd. Ook in internationale context, bijvoorbeeld als programmacontroller voor ontwikkelingsprojecten in Suriname en directeur van een vestiging van Berenschot op Curaçao.  

Mijn grote betrokkenheid en analytisch vermogen zijn daarbij mijn belangrijkste wapens: Ik wil graag de vraag (en ook de vraag achter de vraag) en de context écht snappen, zodat ik de klant ook écht verder kan helpen.

Neem contact op met Hein