Judith Schoorlemmer | Berenschot

Senior Corporate Recruiter a.i

Judith Schoorlemmer

Ik ga graag een uitdaging aan. 'Willen' is belangrijker dan 'kunnen'. Ik zet de juiste mens op de juiste plek, zodat we met z’n allen het verschil kunnen maken!
Afbeelding - Judith Schoorlemmer

Over Judith

Door mijn gedreven en doelgerichte aanpak te combineren met een scherpe antenne voor talent weet ik snel de beste kandidaten te vinden en te binden. Ik ben nieuwsgierig van aard en word aangetrokken door dat wat de mens drijft om succesvol te zijn.

Recruitment is voor mij een prachtig vak, omdat ik mijn talenten er helemaal in kwijt kan. Snel inschatten wie ik voor me heb, anticiperen op komende veranderingen en voorspellen van gedrag vind ik mateloos interessant. Snel schakelen en richten op resultaten past helemaal bij mij en bij recruitment!

Met mensen behaal je successen. En wanneer de juiste mens op de juiste plek zit, is the sky the limit. Er is zoveel te bereiken! En als ik iemand heb geholpen om een mooie baan bij Berenschot te vinden en daarmee echt verschil te kunnen maken, is mijn missie geslaagd.  Werken bij Berenschot is leuk!

Gerelateerde inzichten