Leon Priem | Berenschot

Junior consultant

Leon Priem

Gedreven en enthousiaste adviseur met een scherpe en analytische blik die zich bezighoudt met het analyseren van complexe vraagstukken met als doel het vooruit helpen van organisaties door het genereren van nieuwe datagedreven inzichten, strategieën en oplossingen.
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Over Leon

Als Junior Consultant binnen de adviesgroep Business & Data Solutions richt ik mij op diverse projecten op het gebied van bedrijfsvoering & benchmarking enerzijds en digitale en data-analytische vraagstukken anderzijds. In het bijzonder ben ik momenteel nauw betrokken bij de benchmark gemeenten, waar ik bijdraag aan het inzichtelijk maken van hoe de formatieomvang en de kosten zich verhouden tot die van andere gemeenten en het optimaliseren van de bedrijfsvoering. Hierbij is het ook altijd zaak om naar het verhaal achter de cijfers te kijken en deze twee met elkaar te verbinden.

Met een achtergrond in Bestuurskunde en Business Administration gaat mijn interesse in meer algemene zin uit naar kwesties op het gebied van (digitale) strategie en transformatie, data analytics, financiën en de maatschappelijke context. In mijn ogen een mooie mix en dit is ook een van de reden dat ik als adviseur ben uitgekomen bij Berenschot, gezien wij ons richten op een breed scala aan organisaties in zowel de private als de publieke sector – en alles daartussenin  – met vele en zeer diverse interessante vraagstukken.