Marlous Landman, Geassocieerd consultant | Berenschot

Geassocieerd consultant

Marlous Landman

Met mijn positieve instelling en goed ontwikkelde antenne voor dynamiek in organisaties én tussen mensen, help ik om toekomstmakers te vinden, passend bij de ontwikkeling van uw organisatie.
Afbeelding - Marlous Landman

Over Marlous

In de afgelopen 20 jaar ben ik aan verschillende kanten van de tafel actief geweest met de ontwikkeling van mens en organisatie. Het vinden, positioneren en ontwikkelen van talent is de rode draad in mijn loopbaan. Mijn expertise ligt op het gebied van: executive search, duurzame inzetbaarheid, strategisch HR advies en loopbaanvraagstukken. Ik doe dat in diverse rollen en functies zoals (interim) adviseur, coach en toezichthouder.

Ik ben er van overtuigd dat succesvolle organisaties de menselijke factor hoog op de agenda hebben staan en bij hun werving verder durven kijken dan naar voor de hand liggende kandidaten.

Bij Berenschot staan mens, inhoud en kwaliteit centraal bij het zoeken naar de beste oplossing. Ik geloof daar in en draag daar graag mijn steentje aan bij.

Berenschot werkt intensief samen met een aantal zelfstandige professionals. Deze geassocieerd consultants hebben geen dienstverband bij Berenschot maar zijn wel nauw betrokken bij Berenschot. Zij worden op tijdelijke basis ingezet bij opdrachten vanwege hun specifieke kennis en vaardigheden.