Marrit Kampkuiper-Kamphorst, Managing consultant | Berenschot

Managing consultant

Marrit Kampkuiper- Kamphorst

Ik ben een betrokken, oplossingsgerichte adviseur en onderzoeker. Met een frisse blik en scherpe analyses help ik organisaties in het openbaar bestuur en het veiligheidsdomein om duurzame oplossingen voor complexe maatschappelijke vraagstukken te realiseren.
Afbeelding - Marrit Kampkuiper- Kamphorst

Over Marrit

Complexe maatschappelijke vraagstukken in het openbaar bestuur en het veiligheidsdomein doorgronden en samen met betrokkenen zoeken naar passende en duurzame oplossingen: dat is wat ik graag doe! Door kritische vragen te stellen, vanuit oprechte interesse te luisteren en te zoeken naar verbinding. 

Het mooie aan het adviesvak vind ik de mogelijkheid om inzichten uit verschillende ‘werelden’ met elkaar te verbinden. In iedere opdracht die ik doe, van iedere organisatie waar ik kom en van iedere persoon waarmee ik samenwerk leer ik nieuwe dingen. Die nieuwsgierigheid en de inzichten die daaruit volgen gebruik ik om met een frisse blik naar vraagstukken te kijken.

Ik geloof dat goede en werkbare resultaten ontstaan door scherp te zijn op de inhoud, een helder en pragmatisch proces in te richten en in de samenwerking te focussen op gedeelde doelen en raakvlakken om op die manier verschillen te overbruggen. Ik kijk ernaar uit om samen met u aan de slag te gaan!

Gerelateerde inzichten