Matthijs Nagtzaam | Berenschot

Corporate recruiter

Matthijs Nagtzaam

Als Campus Recruiter ben ik bezig met de werving en selectie van stagiairs, trainees en junior. Hiermee help ik studerende en pas afgestuurde studenten aan een Stage, Traineeship of Startersbaan!
Afbeelding - Matthijs Nagtzaam

Over Matthijs

Als Campus Recruiter draag ik bij aan het opbouwen van een diverse en getalenteerde arbeidskracht voor Berenschot op de lange termijn. Ik heb een essentiële rol in het identificeren en het aantrekken van gekwalificeerde kandidaten van universiteiten voor Berenschot.

Voor zowel Berenschot als voor stagiairs, trainees en junioren bied ik meerwaarde door hen aan elkaar te koppelen. Voor stagiairs, trainees en junioren is Berenschot een mooie eerste stap in het werk/bedrijfsleven met vele mogelijkheden om door te groeien.

Door te focussen op talentontwikkeling en vaardigheidsontwikkeling bij studenten en het opbouwen van duurzame relaties met universiteiten zorg ik voor een duurzame vooruitgang. Dit in zin van lange termijnwaarde voor de bredere gemeenschap en arbeidsmarkt.

Als academisch geschoold communicatie- en mediaprofessional beschik ik over uitstekende communicatieve vaardigheden. Ik ben enthousiast, een teamspeler en werk graag naar een gezamenlijk resultaat. Daarnaast ben ik gedreven in het opbouwen en onderhouden van relaties.

Gerelateerde inzichten