Vicky Schats | Berenschot

Recruiter

Vicky Schats

Als corporate recruiter ben ik bezig met de werving en selectie van nieuwe talenten voor Berenschot.
Afbeelding - Vicky Schats

Over Vicky

Mijn professionele reis heeft me door verschillende sectoren en functies geleid, waarbij het werken met mensen altijd het gemeenschappelijke element is geweest.

In mijn diverse ervaringen heb ik ontdekt dat achter elke cv een uniek verhaal schuilgaat en ik koester een oprechte nieuwsgierigheid naar het individu achter de sollicitant. Ik geloof sterk in het belang van een inclusieve benadering bij het beoordelen van potentiële kandidaten. Dit betekent dat ik niet alleen kijk naar de vaardigheden en ervaring van een persoon, maar ook naar de unieke bijdrage die zij kunnen leveren aan onze organisatie.

Mijn kernkwaliteiten als recruiter omvatten niet alleen het identificeren van talent, maar ook het bevorderen van diversiteit en inclusie binnen onze teams. Ik ben ervan overtuigd dat een diverse werkomgeving niet alleen zorgt voor een rijke mix van perspectieven, maar ook de sleutel is tot innovatie en succes op elk niveau.

Wat mijn werk voor mij betekent gaat verder dan het vervullen van vacatures. Mijn doel is om Berenschot niet alleen te voorzien van gekwalificeerde professionals, maar ook om bij te dragen aan een cultuur waarin elk individu, ongeacht achtergrond, zich gewaardeerd en gehoord voelt.

Gerelateerde inzichten