Het verantwoord toepassen van ChatGPT voor beleidsmakers

Diensten

Het verantwoord toepassen van ChatGPT voor beleidsmakers

Is ChatGPT effectief en verantwoord in het zetten door beleidsmakers? Waar moet u op letten bij het gebruik van deze online tool? In deze workshop ontdekt u alle (on)mogelijkheden en risico's.

Het verantwoord toepassen van ChatGPT voor beleidsmakers

Generatieve kunstmatige intelligentie (AI) kan teksten, afbeeldingen en geluiden creëren. Een handige tool voor beleidsmedewerkers om te kunnen werken en zo de werkdruk te verlichten. Maar voordat u ermee aan de slag gaat, dient u wel te begrijpen hoe ChatGPT werkt en welke kansen en risico’s eraan verbonden zijn.

In de workshop ontdekt u wat generatieve AI precies is, wat u ermee kunt als beleidsmedewerker en wat de valkuilen zijn rond privacy, informatieveiligheid en betrouwbaarheid. Zo doet u inspiratie op voor relevante toepassingen en krijgt u tegelijkertijd handvatten om deze technologie veilig en verantwoord in te zetten.

Duur
1 dagdeel
Investering
€ 380,-
Locatie(s)
Utrecht
Over de opleiding

Het verantwoord toepassen van ChatGPT voor beleidsmakers

Voor wie?

Deze workshop is ontwikkeld voor beleidsmedewerkers van overheidsorganisaties die willen weten wat generatieve AI is, wat ermee mogelijk is en wat de aandachtspunten zijn bij implementatie in de eigen organisatie.

Resultaat

Aan het einde van de workshop kent u de mogelijkheden van generatieve AI zoals ChatGPT. U begrijpt de snelle opkomst van dit fenomeen en hebt inzicht in hoe u generatieve AI kunt inzetten, waar u mee kunt experimenteren en waar voorzichtigheid geboden is. Deze workshop speelt in op de voorlopige benadering uit de Kamerbrief over het gebruik van generatieve AI voor Rijksorganisaties.

Programma

Het programma van de workshop ziet er als volgt uit:

  • Introductie (generatieve) AI en taalmodellen
  • De kansen en risico's van generatieve AI
  • Verschillende toepassingen voor beleidsmedewerkers
  • Verantwoord gebruik van generatieve AI en taalmodellen

Werkwijze

Een aantal van onze experts op het vlak van openbaar bestuur, digitale transformatie én privacy en informatieveiligheid bundelen hun krachten in deze workshop. Dit resulteert in een informatief en inspirerend middagprogramma, waardoor u zelf aan de slag kunt met tools als ChatGPT.

Data

Waar en wanneer

Dinsdag 15 oktober 2024
van 13:00 tot 17:00 uur
Utrecht
Donderdag 19 december 2024
van 13:00 tot 17:00 uur
Utrecht
Investering

Uw investering

Opleidingskosten
€ 345,00
Arrangementskosten
€ 35,00
Totaal
€ 380,00

Omdat Berenschot is ingeschreven is bij het Register Kort Beroepsonderwijs kunnen wij, als organisatieadviesbureau, opleidingen btw-vrij aanbieden. Om administratieve lasten te kunnen dekken hanteren we bij btw-vrije producten en diensten een toeslag van 5% over de opleidings- en arrangementkosten.

Inschrijven

Direct online inschrijven

{{$index + 1}}. {{step.Title}}
{{step.Title}}
{{option.Title}}
{{option.Description}}
{{option.Price | formatPrice}}
Totaalprijs nog niet bekend Totaalprijs {{totalPrice() | formatPrice}} Alle bedragen zijn excl. 21% btw Alle bedragen zijn excl. 5% toeslag