My Future-programma (Loopbaancoaching) | Berenschot Academy

My Future-programma (Loopbaancoaching)

Het My Future-programma van Berenschot helpt je bij het maken van de volgende stap in je loopbaan. Een stap die optimaal aansluit bij je persoonlijke (verborgen) eigenschappen, talenten, drijfveren en ambities!

Afbeelding - My Future-programma (Loopbaancoaching)

Om te kunnen inspelen op steeds veranderende omstandigheden, zijn organisaties continu in beweging. Daardoor veranderen functies of komen banen te vervallen. Misschien zit jij daarom niet meer op je plek of houdt je functie op te bestaan en ben je op zoek naar een andere baan. Het vinden van een passende werkomgeving is alleen niet zo makkelijk. Want waar krijg jij nou echt energie van? Hoe kun je jouw kennis en competenties zo goed mogelijk inzetten? En welke mogelijkheden zijn er op de arbeidsmarkt? Het My Future-programma helpt je bij het vinden van jouw droombaan!

Over het programma

My Future-programma (Loopbaancoaching)

Voor wie?

Het programma zowel geschikt voor professionals die begeleiding zoeken bij het vinden van een andere baan als voor professionals die zich willen ontwikkelen en door willen groeien binnen hun huidige werkomgeving.

Resultaat

Het My Future-programma stimuleert je om zelf de regie te pakken bij het maken van de volgende stap in je loopbaan. Via intensieve persoonlijke (online) coaching, training en tools krijg je inzicht in jouw persoonlijke eigenschappen, talenten, drijfveren en ambities. Je leert jezelf nog beter kennen en krijgt een goed beeld van wat voor jou belangrijk is in je werk. Dit vormt jouw startpunt voor het vinden van een droombaan en zorgt ervoor dat je daarbij zelf de regie pakt.

Programma


Zelfonderzoek en potentieel

In het My Future-programma maken we je nieuwgierig naar jezelf. Via intensieve persoonlijke (online) coaching, training en tools dagen we je uit tot zelfonderzoek en geven we feedback. Zo krijg je diepgaand inzicht in je persoonlijke talenten en eigenschappen. Daarnaast kijken we nadrukkelijk naar je potentieel, drijfveren en ambities.

Uiteenlopende modulen

Het programma bevat uiteenlopende modulen. Sommige geven inzicht in persoonlijkheid, capaciteiten en drijfveren of gaan in op persoonlijke kracht en presentatie. Andere modulen hebben betrekking op zingeving, werkbeleving en bijkomende elementen die van belang zijn bij het vinden van een droombaan. Je kunt daarnaast kiezen voor modulen die inzicht geven in interessegebieden, werksoorten en kansen op de arbeidsmarkt. Of je kunt ontdekken of het ondernemerschap iets voor je is. Verder is er een module voor leidinggevenden, waarin je jouw unieke leiderschapskwaliteiten optimaal leert te benutten. Download de brochure voor een overzicht van alle modulen.

Loopbaankansen en arbeidsmarkt

Ben je op zoek naar een nieuwe werkomgeving? Het programma helpt je om zelf de arbeidsmarkt te gaan verkennen en loopbaankansen inzichtelijk te maken. We moedigen je daarbij aan om te kijken naar functies en branches die in eerste instantie misschien minder voor de hand liggen, maar wel passen bij je talenten, ervaringen en ambities. Door middel van e-training en online werksessies helpen we je om jezelf met zelfvertrouwen op een onderscheidende manier te presenteren, bijvoorbeeld in een persoonlijke videoboodschap.

Altijd een passend programma

Hoe het programma er precies uitziet, dat bepaal je zelf. Jij hebt de regie. Na een introductie en kennismaking met je coach selecteer je de modulen die voor jou relevant zijn. Ook de volgorde waarin je de modulen wil doorlopen, heb je zelf in eigen hand. Daarbij word je uiteraard geholpen door je coach.

Online platform

Een 24/7 beschikbaar online platform geeft je de gelegenheid zelfstandig je eigen ontwikkeling vorm te geven. Dit platform stimuleert nieuwsgierigheid, zet aan tot zelfonderzoek, stimuleert persoonlijke ontwikkeling en geeft inzicht in loopbaanmogelijkheden.

Investering

Wat betaal je voor dit programma?

Het My Future-programma is beschikbaar vanaf € 1.990,- (excl. btw). Het programma kent dan een doorlooptijd van zo’n twee maanden. Zoek je meer verdieping en wil je een grondig beeld van je loopbaankansen en mogelijkheden, dan kun je kiezen voor een programma met een doorlooptijd van 4 maanden. Dit vraagt een investering van € 3.490,- (excl. btw). Een intensief programma - waarbij je extra wordt gecoacht en een groot aantal modulen doorloopt - vraagt een investering van € 4.990,- (excl. btw).

Inschrijven

Schrijf je in voor dit programma

{{$index + 1}}. {{step.Title}}
{{step.Title}}
{{option.Title}}
{{option.Description}}
{{option.Price | formatPrice}}
Totaalprijs nog niet bekend Totaalprijs {{totalPrice() | formatPrice}} Alle bedragen zijn excl. 21% btw Alle bedragen zijn excl. 5% toeslag