Routebeschrijving | Berenschot

Route

Afbeelding - Route
Hoofdkantoor

Adres Berenschot

Het hoofdkantoor van Berenschot is gevestigd in Utrecht.

Berenschot Groep B.V.
Van Deventerlaan 31-51, 3528 AG Utrecht

Postbus 8039, 3503 RA Utrecht
T 030 - 2 916 916.

Het pand is goed bereikbaar met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Vanaf station Utrecht Centraal rijden de volgende buslijnen:

  • Syntus streekbus 102 richting Woerden via De Meern.
  • Syntus streekbus 107 richting Gouda via De Meern.
  • U-OV 24 richting De Meern-Oost via Oudenrijn.

In alle gevallen moet u uitstappen op Papendorp-Noord. Vanaf daar is het ongeveer vijf minuten lopen.

Bereikbaarheid met auto

A2 vanuit Amsterdam
Neem op de A2 afslag 8 - Utrecht-Langerak en volg de borden Utrecht-Papendorp. Volg de rechterrijstrook om verder te gaan richting de Stadsbaan Leidsche Rijn. Sla rechtsaf naar de Stadsbaan Leidsche Rijn (borden naar Utrecht-Papendorp). Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar het Marinus van Tyrusviaduct. Sla rechtsaf naar de Van Deventerlaan.

A12 vanuit Arnhem/Amersfoort/Hilversum
Neem op de A12 afslag 16 en volg de borden Nieuwegein. Volg de 2 linkerrijstroken om schuin linksaf te slaan naar de Papendorpseweg. Sla linksaf naar de Van Deventerlaan.

A2 vanuit Den Bosch
Volg op de A2 de 2 rechterrijstroken om afrit 6 t/m 8 te nemen naar de Ring A2 richting Maarssen/Utrecht/N230. Houd rechts aan en rij door op de Afslagen 8a-Utrecht-Papendorp. Sla rechtsaf naar de Taatsendijk. Sla rechtsaf naar de Mercatorlaan. De Mercatorlaan draait iets naar links en wordt de Orteliuslaan. Sla rechtsaf naar de Marinus van Tyruslaan/het Marinus van Tyrusviaduct. Sla linksaf naar de Van Deventerlaan.

A12 vanaf Den Haag/Rotterdam
Neem op de A12 de afrit 16 t/m 18 - Knooppunt Oudenrijn. Sla rechtsaf naar de Taatsendijk. Sla rechtsaf naar de Mercatorlaan. De Mercatorlaan draait iets naar links en wordt de Orteliuslaan. Sla rechtsaf naar de Marinus van Tyruslaan/het Marinus van Tyrusviaduct. Sla linksaf naar de Van Deventerlaan.

Parkeren

Berenschot heeft 76 parkeerplaatsen beschikbaar, verdeeld over de garage en het buitenterrein. Tevens beschikken wij over 12 laadpalen; deze bevinden zich bij binnenkomst van de garage direct rechts. Fietsen kunnen worden gestald in de parkeergarage in de daarvoor bestemde rekken.