Vacatures


Werken bij Berenschot betekent aansprekende klanten uit het bedrijfsleven of de publieke sector adviseren. Hieronder een overzicht van de openstaande vacatures bij Berenschot. Kom jij werken bij één van de beste professionele dienstverleners van Nederland (MT1000 2018) als consultant, trainee of stagiair(e)?

Berenschot Inclusief

Berenschot kent een actief diversiteitsbeleid en is voorstander van een inclusieve arbeidsmarkt. Daarom verwelkomen wij via Berenschot Inclusief graag mensen met een afstand tot de banenmarkt. Heb je een academische opleiding? Reageer dan vooral! Meer weten? Stuur je mail naar Ingrid Beukman, onze projectleider 'Berenschot Inclusief', i.beukman@berenschot.nl.

Invloed coronavirus op werving en selectie

De maatregelen die Berenschot genomen heeft in verband met het coronavirus hebben ook invloed op de werving en selectie van nieuwe medewerkers:

  • Voor sommige vacatures wordt de reactietermijn aangepast.
  • Sollicitatiegesprekken vinden zo veel mogelijk digitaal plaats.
  • Wanneer een assessment onderdeel uitmaakt van de procedure kan deze verzet worden of omgezet worden naar een online assessment.

De huidige situatie kan ook effect hebben op de (beoogde) datum van in dienst treden. Dit zal echter per vacature verschillen. Indien je vragen hebt over de sollicitatieprocedure, mail dan je vraag naar Fauzia Zaitouni.

Executive search

Berenschot helpt organisaties bij het vervullen van sleutelposities op management- en directieniveau.

Neem contact op voor ons huidige aanbod interim vacatures.

Interimvacatures