Executive search: 113 Zelfmoordpreventie | Berenschot cases

Executive search: 113 Zelfmoordpreventie

Case
Executive search Berenschot

Deel deze case

Datum

13 mei 2024

Opdrachtgever

113 Zelfmoordpreventie

Sinds 2019 is Berenschot executive search-partner van Stichting 113 Zelfmoordpreventie, de nationale organisatie voor preventie van suïcide. Als partner vinden wij het juiste leiderschap voor hun missie: een land waarin niemand eenzaam en radeloos sterft door zelfmoord.

De missie van 113 Zelfmoordpreventie

Als zorgaanbieder biedt 113 Zelfmoordpreventie laagdrempelige online hulpverlening. Het streven is suïcide bespreekbaar te maken om iedereen in de samenleving te bereiken – inwoners, hulpverleners, organisaties, media, beleidsmedewerkers en de politiek – zodat gelaten acceptatie plaatsmaakt voor gerichte actie. Doel is te komen tot een gezamenlijke, landelijke aanpak van suïcidepreventie. Als aanjager biedt 113 Zelfmoordpreventie hulp aan, maar ze ontwikkelen en verspreiden ook kennis over het onderwerp en fungeren ze als knooppunt voor de suïcidepreventienetwerken.

 

Je kunt je missie alleen realiseren als je de goede mensen hebt. We weten nu uit ervaring dat het lukt om samen met Berenschot de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.

Monique Kavelaars, bestuurder 113 Zelfmoordpreventie

De juiste mensen op de juiste plek

Het werk van 113 Zelfmoordpreventie is van onschatbare waarde voor de Nederlandse maatschappij. Vanuit een bewonderenswaardige toewijding bieden zij directe, deskundige hulp en ondersteuning op momenten van crisis. Als partner van 113 Zelfmoordpreventie levert Berenschot graag een bijdrage aan het verwezenlijken van deze belangrijke missie. Door onze expertise op het gebied van executive search in te zetten, helpen we 113 Zelfmoorpreventie getalenteerde professionals te vinden die zich willen inzetten voor dit werk, en daarmee de impact van de organisatie te vergroten.

Executive search: leiders met een toekomstvisie

Als executive search-bureau weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. In dat licht zijn wij altijd op zoek naar Toekomstmakers: mensen met een warm hart en een koel hoofd, die niet alleen oog hebben voor het wat en hoe, maar ook gedreven worden door het waarom. 113 Zelfmoordpreventie deelt deze mensvisie, omdat hun werk draait om het leggen van contact, nuchter nadenken en praktische stappen zetten. Ofwel: een warm hart combineren met een pragmatische en resultaatgerichte werkwijze. Zo werken we samen aan een toekomst waarin alle mensen de ondersteuning en zorg krijgen die ze verdienen.

Gerelateerd

Meer weten?

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief