Werken bij Berenschot


Werken bij Berenschot betekent aansprekende klanten uit het bedrijfsleven of de publieke sector adviseren. Berenschot levert opmerkelijke, nieuwe inzichten die de opdrachtgever op voorsprong zetten. Hierbij kun je denken aan prestatieverbetering, meer efficiency, groei, continuïteit of een verbeterde marktpositie. Dat is onze grote passie en onze kracht. We staan als adviesbureau niet voor niets al tachtig jaar aan de top!

Bij ons ontwikkel je je elk jaar verder aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan. Eigen initiatief krijgt daarbij alle ruimte, net als je ambities.

Invloed coronavirus op werving en selectie

De maatregelen die Berenschot genomen heeft in verband met het coronavirus hebben ook invloed op de werving en selectie van nieuwe medewerkers:

  • Sollicitatiegesprekken vinden zo veel mogelijk digitaal plaats.
  • Wanneer een assessment onderdeel uitmaakt van de procedure kan deze verzet worden of omgezet worden naar een online assessment.

Indien je vragen hebt over de sollicitatieprocedure, mail dan je vraag naar Fauzia Zaitouni of Juliëtte Reinders (HR-adviseurs).

Let op: je kunt helaas geen open sollicitatie sturen. Als je meer wil weten over werken bij Berenschot kan je contact opnemen met een van onze HR adviseurs.

Maak kennis met Berenschot

Wij helpen publieke organisaties en het bedrijfsleven van over de hele wereld bij het oplossen van bestuurlijke en maatschappelijke vraagstukken, het realiseren van nieuwe strategieën, het verbeteren van prestaties en het bouwen en ontwikkelen van menselijk kapitaal. Pragmatisch, innovatief, mensgericht, onconventioneel en met veel plezier. Zo geven onze adviseurs al bijna 80 jaar professioneel hoogwaardig advies waar onze klanten hun toekomst op kunnen bouwen. Samen creëren we nieuwe kansen en zetten wij onze klanten op voorsprong.