Benchmark Arbeidsvoorwaarden | Berenschot

Benchmark

Benchmark Arbeidsvoorwaarden

Vergelijk de arbeidsvoorwaarden van uw organisatie met die van vergelijkbare organisaties en ontdek hoe u uw positie als werkgever op de arbeidsmarkt kunt verbeteren.

Afbeelding - Benchmark Arbeidsvoorwaarden

In deze snel veranderende wereld is het cruciaal dat je als werkgever de juiste mensen in en om je organisatie verzamelt. Hierbij kunnen salaris en arbeidsvoorwaarden het verschil maken op een krappe arbeidsmarkt. Een goed arbeidsvoorwaardenpakket verbetert uw arbeidsmarktpositie en kan ervoor zorgen dat zittend personeel minder snel zal overstappen. De Benchmark Arbeidsvoorwaarden laat zien hoe het beloningsbeleid en uw arbeidsvoorwaarden zich verhouden tot de markt en waar ruimte zit voor verbetering.

Resultaat

De Benchmark Arbeidsvoorwaarden geeft inzicht in de mate waarin uw beloningsbeleid en arbeidsvoorwaarden marktconform zijn. De benchmarkt vergelijkt de arbeidsvoorwaarden met die van vergelijkbare en concurrerende organisaties in de markt. De uitkomsten geven richting aan en draagvlak voor het beloningsbeleid en de arbeidsvoorwaarden van uw organisatie als werkgever.

Werkwijze

Benchmark Arbeidsvoorwaarden

Samen met verschillende partners voert Berenschot elk jaar een onderzoek naar de salarissen, primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van verschillende groepen professionals en managers in Nederland. Hiervoor worden langs allerlei kanalen (mail, nieuwsbrieven, social media) individuele werknemers benaderd. De onderzoeken besteden ook aandacht aan de (beleving van) ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, arbeidsmobiliteit, opleidingen en flexibele werktijden. Op basis van deze inzichten vergelijken we de arbeidsvoorwaarden en het salaris van werkgevers met die van vergelijkbare organisaties.

Onze meerwaarde

Waarom Berenschot?

  • Benchmarken zit diep in het DNA van Berenschot.
  • Jarenlange ervaring met het vergelijken van arbeidsvoorwaarden en salaris
  • Berenschot Benchmark Instituut staat voor alle kennis en expertise van afgelopen tachtig jaar.
  • Omvangrijke benchmarkdatabase met ruim 2.500 organisaties uit tientallen sectoren.
  • State-of-the art analyses en technieken.
  • Objectief, betrouwbaar en onderbouwd.
  • Uw anonimiteit is gewaarborgd.
  • Benchmark in overeenstemming met vigerende privacywetgeving.
Investering

Wat betaalt u voor deze benchmark?

De investering voor het vergelijken van het salaris en de arbeidsvoorwaarden met andere werkgevers hangt af van de specifieke wensen binnen uw organisatie. Op basis van uw wensen stellen we een offerte voor u samen.

Inschrijven

Schrijf u in voor deze benchmark

{{$index + 1}}. {{step.Title}}
{{step.Title}}
{{option.Title}}
{{option.Description}}
{{option.Price | formatPrice}}
Totaalprijs nog niet bekend Totaalprijs {{totalPrice() | formatPrice}} Alle bedragen zijn excl. 21% btw Alle bedragen zijn excl. 5% toeslag

Tags. Vergelijk arbeidsvoorwaarden. Salaris vergelijken. Salarisbenchmark. Arbeidsvoorwaarden vergelijken. Beloning vergelijken. Vergelijken salaris. Benchmark salaris.