Benchmark Arbeidsvoorwaarden | Berenschot

Benchmark

Benchmark Arbeidsvoorwaarden en Employee experience

Vergelijk de arbeidsvoorwaarden en employee experience van uw organisatie met die van vergelijkbare organisaties en ontdek hoe u uw positie als werkgever op de arbeidsmarkt kunt verbeteren.

Afbeelding - Benchmark Arbeidsvoorwaarden en Employee experience

In deze snel veranderende wereld is het cruciaal dat je als werkgever de juiste mensen aantrekt en aan uw organisatie weet te verbinden. Hierbij kunnen salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en de totale employee experience het verschil maken op een krappe arbeidsmarkt. Een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een heldere arbeidsmarktpositie kunnen ervoor zorgen dat zittend personeel minder snel overstapt en beter presteert. De Benchmark Arbeidsvoorwaarden laat zien hoe het beloningsbeleid en de arbeidsvoorwaarden zich verhouden tot de markt en geeft aan waar ruimte zit voor verbetering. Met een aanvullende Benchmark Employee experience krijgt u inzicht in de totale beleving van medewerkers in uw organisatie.

Resultaat

De Benchmark Arbeidsvoorwaarden geeft inzicht in de mate waarin uw beloningsbeleid, arbeidsvoorwaarden marktconform zijn. De benchmarkt vergelijkt de arbeidsvoorwaarden met die van vergelijkbare en concurrerende organisaties in de markt. Indien gewenst kunt u deze benchmark aanvullen met de Benchmark Employee experience, waarin we inzicht geven in de totale beleving van medewerkers in uw organisatie. De uitkomsten geven richting aan en draagvlak voor het beloningsbeleid, de arbeidsvoorwaarden en de overige kritische HR-processen binnen uw organisatie.

Werkwijze

Benchmark Arbeidsvoorwaarden en Employee experience

Samen met verschillende partners doet Berenschot elk jaar onderzoek naar de salarissen en arbeidsvoorwaarden onder verschillende groepen professionals en managers in Nederland. De onderzoeken geven bovendien inzicht in elementen als zingeving, autonomie, ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, flexibele werktijden en de mate waarin medewerkers kunnen bijdragen aan een hoger doel. Op basis van deze inzichten vergelijken we de arbeidsvoorwaarden en het salaris van werkgevers met die van vergelijkbare organisaties. Afhankelijk van uw wensen vergelijken we ook andere elementen die voor u van belang zijn bij het positioneren van uw organisatie als werkgever.

Op basis van een intakegesprek bepalen samen met u de elementen waarop u een vergelijking wil maken. Desgewenst geven we inzicht in de elementen die in uw sector van belang zijn bij het creëren van unieke en onderscheidende positie van uw organisatie als werkgever.

Onze meerwaarde

Waarom Berenschot?

  • Benchmarken zit diep in het DNA van Berenschot.
  • Jarenlange ervaring met het vergelijken van arbeidsvoorwaarden en salaris
  • Berenschot Benchmark Instituut staat voor alle kennis en expertise van afgelopen tachtig jaar.
  • Omvangrijke benchmarkdatabase met ruim 2.500 organisaties uit tientallen sectoren.
  • State-of-the art analyses en technieken.
  • Objectief, betrouwbaar en onderbouwd.
  • Uw anonimiteit is gewaarborgd.
  • Benchmark in overeenstemming met vigerende privacywetgeving.
Investering

Wat betaalt u voor deze benchmark?

De investering voor het vergelijken van het salaris en de arbeidsvoorwaarden met andere werkgevers hangt af van de specifieke wensen binnen uw organisatie. Op basis van uw wensen stellen we een offerte voor u samen.

Inschrijven

Schrijf u in voor deze benchmark

{{$index + 1}}. {{step.Title}}
{{step.Title}}
{{option.Title}}
{{option.Description}}
{{option.Price | formatPrice}}
Totaalprijs nog niet bekend Totaalprijs {{totalPrice() | formatPrice}} Alle bedragen zijn excl. 21% btw Alle bedragen zijn excl. 5% toeslag