Employee experience | Berenschot

Dienst

Employee experience

Veel werkgevers zien het belang van een goede ‘employee experience’ die past bij missie, doelstellingen en kernwaarden. Maar hoe geeft u daar als werkgever nu precies invulling aan?
Employee experience in de praktijk

De totale beleving die een werkgever creëert zorgt ervoor dat medewerkers optimaal presteren en met plezier hun werk doen. Het zorgt er bovendien voor dat organisaties aantrekkelijk blijven op de arbeidsmarkt. Veel werkgevers zien het belang van een goede ‘employee experience’ die past bij missie, doelstellingen en kernwaarden. Maar hoe geeft u daar als werkgever nu precies invulling aan?

Onderscheidend vermogen

Wij helpen organisaties bij het vormgeven van de totale ‘employee experience’. Daarbij starten we in veel gevallen met het op- of scherpstellen van wat we de ‘Employee value proposition’ noemen. Daarin maken we duidelijk op welke wijze uw organisatie zich onderscheidt als het gaat om doelgroepen, concurrenten, merk en manier van werken.

Belofte waarmaken

Vervolgens kijken we in hoeverre u als werkgever waarmaakt wat u belooft. Hiervoor brengen we de volledige ‘employee journey’ in kaart en leggen we aandachts- en verbeterpunten bloot. Tot slot meten en monitoren we de beleving zoals medewerkers die daadwerkelijk ervaren en doen we voorstellen voor het optimaliseren daarvan.

Meer weten?

Stuur een vraag of bel ons direct.

Stuur een vraag
Wat we bieden

Onze oplossingen

Om ervoor te zorgen dat uw organisatie aantrekkelijk blijft op de arbeidsmarkt, medewerkers optimaal presteren en hun werkgeluk wordt vergroot, helpen we met:

  • Het ontwikkelen van een unieke en onderscheidende een Employee value proposition
  • Het ontwikkelen van een consistente Employee journey
  • Het borgen, continueren en optimaliseren van de Employee experience
Wie dat doen

Neem contact op met onze adviseurs

Blijf op de hoogte met onze laatste artikelen en inzichten op HR gebied

Meld u aan voor de HR nieuwsbrief die we elk kwartaal versturen