Online coachingstraject BeCome | Berenschot

Dienst

Online coachingstraject

Werken aan persoonlijke ontwikkeling is topsport. Het vraagt om zelfinzicht en doorzettingsvermogen om talenten te benutten. Om medewerkers hierin te ondersteunen hebben we een uniek online coachingstraject ontwikkeld. Een traject dat leren leuk en makkelijk maakt!
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Het online coachingstraject BeCome combineert één op één coaching met een online leeromgeving. Deze combinatie maakt het bijzonder effectief om medewerkers te laten groeien. In 6 tot 8 weken werken deelnemers in verschillende etappes aan uiteenlopende opdrachten binnen de online leeromgeving. Aan het begin, halverwege en aan het einde van het traject worden deelnemers steeds een half uur gecoacht door een Berenschot coach.

Online leeromgeving

De online leeromgeving biedt een heldere structuur en geeft houvast tijdens het leerproces. In de leeromgeving vinden deelnemers opdrachten en oefeningen die passen bij hun leervraag. Bijvoorbeeld over leiderschap, impact of assertiviteit. Daarbij wordt de theorie gekoppeld aan de praktijk. De opdrachten variëren van het toepassen van relevante theoretische modellen tot het beantwoorden van reflectievragen en het vragen om feedback aan collega’s. Bovendien maken we gebruik van gamifacation.

Eén op één coaching

Via één op één coaching worden deelnemers op afstand online gecoacht. Bijvoorbeeld via MS Teams, Google Hangouts, Webex of Whatsapp. Onze coaches houden deelnemers een spiegel voor. We vergroten het zelfinzicht en zorgen ervoor dat bestaande patronen worden doorbroken en nieuwe vaardigheden eigen worden gemaakt. Daarnaast geven we praktische tips en trics.

Door een wilgroei aan coaches is het voor veel organisaties lastig om een geschikte coach te vinden. Onze coaches zijn zeer ervaren en weten wat ervoor nodig is om talenten te ontwikkelen. U bent dus altijd verzekerd van een gekwalificeerde coach.

Direct aan de slag

BeCome kan op elk gewenst moment bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Veel van onze opdrachtgevers zetten dit instrument in na afloop van een ontwikkelgesprek, beoordeling of assessment. Zo kunnen medewerkers direct aan de slag met persoonlijke ontwikkeling, juist op het moment dat dit top of mind is.

Het traject wordt ook vaak ingezet wanneer leidinggevenden er zelf niet aan toekomen medewerkers actief te coachen op specifieke vaardigheden en competenties. Op deze manier wordt coaching structureel ingebed in organisaties.

Geschikt?

Het traject is geschikt voor medewerkers met een MBO-4 niveau of hoger die in het werk verder wil groeien als professional. De module Leiderschap is geschikt voor zowel medewerkers met leiderschapsambities, beginnende leidinggevenden als leidinggeven tot 5 jaar ervaring.

Meer weten?

Stel een vraag of bel ons direct.

Stuur een vraag
Bekijk video

Bekijk de animatievideo waarin we het traject kort uiteenzetten.

Bekijk video
Meer weten?

Bekijk onderstaande video

Medewerkers laten groeien!

Wilt u medewerkers laten groeien in hun werk? Bekijk de animatievideo waarin we het online coachingstraject BeCome kort uiteenzetten.