Aanmelden als interim-manager | Berenschot"]

Dienst

Aanmelden als interim-manager

Wij zoeken intrinsiek gedreven interim-managers die het verschil maken, voor uiteenlopende vraagstukken. Zowel in de publieke sector als het bedrijfsleven.

We voegen u graag toe aan ons netwerk als u beschikt over meer dan 10 jaar werkervaring, waaronder ervaring als (eind)verantwoordelijk manager of bestuurder en interim-ervaring bij meerdere opdrachten.

Diverse interim-opdrachten

Wij bieden interim-managers en projectmanagers interessante opdrachten bij uiteenlopende organisaties. Denk aan vraagstukken op het gebied van verander-, recovery- of procesmanagement. Hierbij krijgt u veelal als lijn- of programmamanager de kans aan uitdagende vraagstukken te werken.

Professionele begeleiding

Naast het vinden van een passende match, vinden wij het belangrijk om ook na de start van de opdracht betrokken te blijven. Daarom bieden wij intensieve begeleiding gedurende de opdracht door middel van counseling en tussentijdse evaluaties. Daarnaast kunt u gebruik maken van de kennis en expertise van Berenschot. Zo blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied, de sector en de branche.

Aanmelden als interim-manager

Heeft u interesse om u aan te sluiten bij ons netwerk? En voldoet u aan het profiel? Dan nodigen wij u graag uit u aan te melden. Stuur hiervoor uw brief met motivatie en curriculum vitae naar Edgar Groenendijk (managing consultant) via e.groenendijk@berenschot.nl. We nemen dan snel contact met u op.

Meer weten?

Stuur een vraag of bel ons direct.

Stuur een vraag