Aanmelden als interim-manager | Berenschot"]

Dienst

Aanmelden als interim-manager

Wij zoeken intrinsiek gedreven interim-managers die het verschil kunnen maken bij uiteenlopende vraagstukken in de publieke sector.
Afbeelding - Aanmelden als interim-manager

Diverse interim-opdrachten

Wij bieden interim-managers interessante opdrachten in de publieke sector. Hierbij krijgt u als lijnmanager, verandermanager of programmamanager de kans aan uitdagende vraagstukken te werken.

Professionele begeleiding

We committeren ons aan de doelstellingen die aan opdrachten verbonden zijn. U kunt dan ook rekenen op professionele begeleiding gedurende de opdracht. Daarbij stellen we ons op als sparringpartner en coach. We zijn een luisterend oor, denken mee en helpen mee bij het creëren van een omgeving waarin u als interim-manager optimaal kunt presteren. Daarbij kunt u uiteraard gebruik maken van de kennis en expertise van de adviseurs bij Berenschot. Zo blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied, de sector en de branche.

Aanmelden als interim-manager

Heeft u interesse om u aan te sluiten bij ons netwerk? En voldoet u aan het profiel? Dan kunt u zich online aanmelden als interim-manager. We nemen dan snel contact met u op.

Aanmelden als interim-manager?

Meld u online aan of bel Edgar Groenendijk, managing consultant.

Aanmelden