Interim Management | Berenschot

Dienst

Interim Management

Voor het tijdelijk vervullen van managementposities zoeken we snel en zorgvuldig de juiste interim-manager. We beschikken over een uitgebreid netwerk. Zo weet u zeker dat u de juiste persoon aan boord krijgt.
Afbeelding - Interim Management

Vraagt uw organisatie om een slagvaardige interim-manager? Zoekt u een kandidaat die uw organisatie of afdeling naar een hoger niveau kan tillen? Of een veranderings- of implementatietraject in goede banen kan leiden? Vaak is er niet veel tijd om een kandidaat met een geschikt profiel te vinden. Een interim-manager die aansluit bij de specifieke eisen die uw omgeving aan effectief leiderschap stelt. Deze selecteren wij uit ons uitgebreide netwerk. Zo weet u zeker dat u de juiste persoon aan boord krijgt.

Snel een effectieve match

Op het moment dat wij hebben vastgesteld waar uw behoefte ligt, gaan we direct over tot het vinden van de juiste kandidaat. Onze dienstverlening binnen interim management kenmerkt zich dan ook door snelheid. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we u kwalitatief goede kandidaten aanbieden, die integer zijn en een goed resultaat behalen. Hierbij hanteren wij een heldere aanpak:

 1. Oriëntatie op uw managementstijl en cultuur
 2. Zorgvuldige screening en juiste fit
 3. Toetsbare doelstellingen en criteria
 4. Schaduwmanagement en professionele ondersteuning
 5. Borging van continuïteit en evaluatie
Op zoek naar een interim-manager?

Stuur het profiel of bel ons direct.

Stuur het profiel
Wat we bieden

Expertise van onze interim-managers

Onze interim-managers hebben met name expertise op het gebied van:

 • Algemeen management en bestuur;
 • Verander- & implementatiemanagement;
 • Financiën;
 • ICT;
 • HRM;
 • Marketing & communicatie;
 • Logistiek en organisatieontwerp.

Ze kunnen met hun ervaring zowel veranderopgaven uitvoeren in een lijnfunctie, als in de functie van programma- en projectmanager. Daarnaast zijn ze op de hoogte van nieuwe werkwijzen, zoals de agile-/scrummethodiek.

Kwaliteitsstandaard van Berenschot

Een goede kandidaat voor interim management is niet zo maar gevonden. Daarom zijn we zorgvuldig en kritisch in het matchen van interim-managers en opdrachtgevers. Zo voldoen al onze interim-professionals aan de Berenschot-kwaliteitsstandaard en betrekken wij hen actief bij de kennissessies van Berenschot-adviseurs. Daardoor blijven onze interim-managers voorop lopen in de ontwikkelingen van uw sector.