Loopbaancoaching | Berenschot

Dienst

Loopbaancoaching

Het My Future-programma van Berenschot helpt medewerkers bij het ontdekken van persoonlijke (verborgen) eigenschappen, talenten, drijfveren en ambities. Het startpunt voor persoonlijke ontwikkeling, het realiseren van ambities of het vinden van een passende baan!
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Uniek programma stimuleert medewerkers zelf de regie in handen te nemen

Organisaties zijn continu op zoek naar manieren om de wendbaarheid, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers te stimuleren. Daarbij is het van belang dat medewerkers zelf de verantwoordelijkheid nemen om in te spelen op de steeds veranderende omstandigheden en aantrekkelijk te blijven op de arbeidsmarkt. Medewerkers die proactief zelf hun loopbaan vormgeven, doen waar ze goed in zijn, hebben meer plezier in hun werk en vinden gemakkelijker een passende baan. Het My Future-programma stimuleert medewerkers om zelf in beweging te komen en de regie in eigen hand te nemen.

Het programma is zowel geschikt voor medewerkers die begeleiding zoeken bij het vinden van een andere baan als voor medewerkers die door willen groeien binnen hun huidige werkomgeving.

Zelfonderzoek en potentieel

In het My Future-programma maken we professionals nieuwgierig naar zichzelf en hun omgeving. Via intensieve persoonlijke (online) coaching, training en tools dagen we hen uit tot zelfonderzoek en geven we feedback. Zo krijgen deelnemers grondig inzicht in hun persoonlijke talenten en eigenschappen. Daarbij kijken we nadrukkelijk naar potentieel, drijfveren en ambities.

Altijd een passend programma

Het programma bestaat uit verschillende modulen. Hoe het programma er precies uitziet? Dat bepalen deelnemers zelf. Zij hebben de regie. Na een introductie en kennismaking met de coach kiezen zij zelf welke modulen voor hen relevant zijn. Ook de volgorde waarin zij de modulen doorlopen bepalen ze zelf. Uiteraard worden ze bij het maken van keuzes geholpen door de coach.

Zelf de regie in een online platform

Met een 24/7 beschikbaar online platform krijgen medewerkers zelf de regie om op geheel eigen wijze hun ontwikkeling vorm te geven. Dit platform stimuleert nieuwsgierigheid, zet aan tot zelfonderzoek, stimuleert persoonlijke ontwikkeling en geeft inzicht in loopbaanmogelijkheden als dat gewenst is.

Meer weten?

Stuur een vraag, bel ons direct of download de brochure.

Stuur een vraag
Wat we bieden

Verschillende varianten

Het My Future-programma kent drie varianten. Het betreft twee varianten voor medewerkers die begeleidt willen worden bij het vinden van een nieuwe baan die past bij (verborgen) eigenschappen, talenten, drijfveren en ambities en een variant van voor medewerkers die talenten beter willen benutten en werkplezier willen vergroten binnen hun huidige werkomgeving.

Inzichten

Gerelateerde inzichten