Jouw droombaan | Berenschot

Dienst

Jouw droombaan

Het My Future-programma helpt je bij het vinden van een droombaan die past bij jouw persoonlijke (verborgen) eigenschappen, talenten, drijfveren en ambities.
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Pak de regie over je loopbaan!

Om te kunnen inspelen op steeds veranderende omstandigheden, zijn organisaties continu in beweging. Daardoor veranderen functies of komen banen te vervallen. Misschien zit jij daarom niet meer op je plek of houdt jouw functie op te bestaan en ben je op zoek naar een andere baan. Het vinden van een baan is alleen niet zo makkelijk. Want welke mogelijkheden zijn er momenteel op de arbeidsmarkt? Waar krijg jij nou echt energie van? En hoe kun je jouw kennis en competenties zo goed mogelijk inzetten? Het My Future-programma van Berenschot helpt je bij het vinden van een droombaan!

Zelfonderzoek en arbeidskansen

In het My Future-programma ga je op zoek naar jezelf en je mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Via intensieve persoonlijke (online) coaching, training en tools krijg je inzicht in jouw persoonlijke talenten en eigenschappen. Je leert jezelf nog beter kennen en krijgt een goed beeld van wat voor jou belangrijk is in je werk. Dit vormt jouw startpunt voor het vinden van een droombaan en zorgt ervoor dat je daarbij zelf de regie pakt.

Meer weten?

Stuur een vraag, bel ons direct of download de brochure.

Stuur een vraag
Wat we bieden

Zo ziet het programma eruit

Jouw droombaan

Je gaat de arbeidsmarkt verkennen en krijgt inzicht in loopbaankansen. We dagen je uit om te kijken naar functies en branches die in eerste instantie misschien minder voor de hand liggen, maar wel passen bij jouw talenten, ervaringen en ambities. Door middel van e-training en online werksessies helpen we je bovendien om jezelf met zelfvertrouwen op een onderscheidende manier te presenteren, bijvoorbeeld in een persoonlijke videoboodschap. Op basis van criteria die jij zelf hebt opgegeven, krijg je dagelijks een overzicht van alle actuele en relevante vacatures in heel Nederland.

Stel je eigen programma samen

Het My Future-programma bestaat uit verschillende onderdelen. Hoe het programma er precies uitziet? Dat bepaal je zelf. Jij hebt de regie. Na de introductie en kennismaking met je coach kies je zelf welke modulen voor jou relevant zijn. Ook de volgorde waarin je de modulen doorloopt bepaal je zelf. Uiteraard word je bij het maken van keuzes geholpen door je coach. Wil je een indruk krijgen van de modulen die je kunt doorlopen? Download dan de brochure!

Altijd een passend programma

Binnen het My Future-programma kun je drie verschillende programma’s doorlopen: original, excellent en premium, die respectievelijk drie, zes en negen maanden duren. Alle programma’s bestaan uit verschillende modules en zijn volledig naar eigen behoefte in te richten en (op afstand) te volgen. Zo kunnen we jou in elke fase van je carrière optimaal begeleiden. Gedurende deze programma’s krijg je een persoonlijke coach die jou ondersteunt bij de intake, je persoonlijk plan van aanpak en het programma zelf. Voor deelnemers op executive-niveau kunnen we voorzien in een programma op maat, met executive coaches die hun sporen hebben verdiend in het bedrijfsleven of de publieke sector.

Jouw persoonlijke platform 24/7 beschikbaar

Tijdens dit programma maak je gebruik van een online platform dat 24/7 beschikbaar is. Dit platform helpt je om jouw toekomst zelf vorm te geven. Het stimuleert je nieuwsgierigheid, zet aan tot zelfonderzoek en geeft inzicht in loopbaanmogelijkheden. Bovendien krijg je een actueel inzicht in jouw persoonlijke arbeidsmarktwaarde en mogelijke inzetbaarheid.