Jouw droombaan | Berenschot

Dienst

Jouw droombaan

Het My Future-programma helpt je bij het ontdekken van persoonlijke (verborgen) eigenschappen, talenten, drijfveren en ambities. Dit vormt het startpunt voor persoonlijke ontwikkeling, het realiseren van ambities of het vinden van een passende baan!
Afbeelding - Jouw droombaan

Pak de regie over je loopbaan!

Om te kunnen inspelen op steeds veranderende omstandigheden, zijn organisaties continu in beweging. Daardoor veranderen functies of komen banen te vervallen. Misschien zit jij daarom niet meer op je plek of houdt jouw functie op te bestaan en ben je op zoek naar een andere baan. Het vinden van een baan is alleen niet zo makkelijk. Want welke mogelijkheden zijn er momenteel op de arbeidsmarkt? Waar krijg jij nou echt energie van? En hoe kun je jouw kennis en competenties zo goed mogelijk inzetten? Het My Future-programma van Berenschot helpt je bij het vinden van een droombaan!

Zelfonderzoek en arbeidskansen

In het My Future-programma ga je op zoek naar jezelf en je mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Via intensieve persoonlijke (online) coaching, training en tools krijg je inzicht in jouw persoonlijke talenten en eigenschappen. Je leert jezelf nog beter kennen en krijgt een goed beeld van wat voor jou belangrijk is in je werk. Dit vormt jouw startpunt voor het vinden van een droombaan en zorgt ervoor dat je daarbij zelf de regie pakt.

Meer weten?

Stuur een vraag, bel ons direct of download de brochure.

Stuur een vraag
Wat we bieden

Verschillende varianten

Het My Future-programma kent drie varianten. Het betreft twee varianten voor medewerkers die begeleidt willen worden bij het vinden van een nieuwe baan die past bij (verborgen) eigenschappen, talenten, drijfveren en ambities en een variant van voor medewerkers die talenten beter willen benutten en werkplezier willen vergroten binnen hun huidige werkomgeving.