Berenschot lanceert EU-talentenpool | Berenschot nieuws

Berenschot lanceert EU-talentenpool

Nieuws
Berenschot lanceert EU-talentenpool

Deel dit nieuwsartikel

Datum

02 mei 2023

Leestijd

1 minuut

Deze week start Berenschot met het werven van internationaal georiënteerde junioren. Door middel van deze flexibele talentenpool wil de organisatie haar Europese activiteiten versterken.

Sinds een aantal jaar richt Berenschot zich met adviesdiensten niet alleen op Nederland maar ook steeds meer op de Europese Unie. Zo ondersteunt het Berenschot EU-team Nederlandse overheden bij complexe Europese vraagstukken en helpt Berenschot organisaties beter hun weg te vinden in Brussel. Daarnaast werkt Berenschot voor diverse EU-instellingen, waaronder de Europese Commissie, aan opdrachten rond uiteenlopende thema’s.

Om de Europese ambities van de organisatie verder vorm te geven, werft Berenschot nu een groot aantal junioren. Deze EU-talenten maken deel uit van het Berenschot EU-adviesteam en ondersteunen in de gehele uitvoering van opdrachten: van deskresearch tot aan het formuleren van eindconclusies en het schrijven van onderzoeksrapporten. Zij komen niet in vaste dienst, maar hebben wel uitzicht op interessante klussen en worden professioneel begeleid. “We verwachten de komende jaren steeds meer Europees werk te gaan doen, onder andere op het gebied van de Green Deal, de digitale transitie en governancevraagstukken in de relatie tussen Nederland en de Europese Unie. Daarom zijn we op zoek naar junior EU-professionals die daar gericht een bijdrage aan willen leveren”, aldus Robert Wester, managing directeur EU.

Heb jij interesse in een Europees georiënteerde functie bij Berenschot of wil je meer informatie over de EU-talentenpool? Kijk dan snel op:

Gerelateerd

Meer weten?

Blijf op de hoogte met onze laatste inzichten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief