Berenschot ondersteunt IZA-fonds | Berenschot nieuws

Berenschot ondersteunt IZA-fonds

Nieuws
Berenschot ondersteunt IZA-fonds

Deel dit nieuwsartikel

Datum

05 april 2023

Leestijd

1 minuut

Om goede, toegankelijke en betaalbare zorg bereikbaar te houden, hebben ActiZ, Zorgverzekeraars Nederland en Zorgthuisnl in het kader van het Integraal Zorg Akkoord (IZA) een IZA-fonds voor wijkverpleging uitgewerkt. Met een budget van €75 miljoen willen genoemde partijen meer ouderen en andere cliënten thuis zorg aanbieden, nu er steeds minder mensen en middelen beschikbaar zijn. Berenschot is gevraagd het IZA-fonds te ondersteunen.

Het fonds biedt zorgaanbieders de kans te komen tot impactvolle initiatieven binnen de wijkverpleging. “Wij beschikken over kennis en ervaring op zowel het gebied van wijkverpleging, fondsbeheer als het inrichten van platformen. Met deze opdracht geven wij vorm en inhoud aan de verantwoordelijkheid die ook wij voelen om bij te dragen aan goede, toegankelijke, betaalbare en toekomstbestendige wijkverpleging”, aldus George Braam, managing consultant bij Berenschot.

 

Webinar

Als startschot voor het IZA-fonds vond afgelopen op dinsdag 29 maart een webinar plaats, georganiseerd door Berenschot in samenwerking met ActiZ, ZN en Zorgthuisnl. Het webinar - dat u hieronder kunt bekijken - trok bijna driehonderd deelnemers.

 

 

IZA-fonds wijkverpleging

Meer informatie over het IZA-fonds wijkverpleging kunt u vinden op www.izafondswijkverpleging.nl.

Gerelateerd

Meer weten?

Blijf op de hoogte met onze laatste inzichten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief