Leerzame workshops over ChatGPT in de zorg | Berenschot nieuws

Leerzame workshops over ChatGPT in de zorg

Nieuws
Leerzame workshops over ChatGPT in de zorg

Deel dit nieuwsartikel

Datum

30 november 2023

Leestijd

1 minuut

Het was een bruisende boel bij onze recente workshops over 'Het Potentieel van ChatGPT in de Gezondheidszorg'. De workshops, die draait om de nieuwste generatieve kunstmatige intelligentie, trokken een gemengd publiek van managers tot IT-experts. De workshops waren een mix van leerzaamheid en gezelligheid, waarbij deelnemers zowel hun kennis verdiepten als proactief oefenden.

De focus lag op hoe ChatGPT en soortgelijke geavanceerde generatieve AI toepassingen, de zorg effici├źnter kunnen maken. Belangrijk waren ook de delen over de risico's, zoals privacy en informatieveiligheid. Het was niet alleen luisteren; deelnemers gingen ook zelf aan de slag met het schrijven van slimme 'prompts' voor ChatGPT.

De reacties waren enthousiast. Zo zei een deelnemende manager: "Ik vond het uitermate geslaagd. Gebalanceerd programma, leuke en kundige mensen die een goed verhaal vertelden, goede voorbeelden, voldoende gelegenheid tot oefenen." Door de populariteit zijn staan er nu extra workshops op de planning voor eind dit jaar.

Wil je erbij zijn? Er zijn nog een paar plekjes voor de workshop op 19 december a.s. Schrijf je snel in en ontdek hoe AI de zorgsector kan transformeren!

Voor organisaties die liever een workshop op maat hebben, biedt Berenschot ook incompany sessies aan. Deze zijn specifiek gericht op de behoeften van de organisatie en blijven steeds up-to-date met de laatste ontwikkelingen.

Gerelateerd

Meer weten?

Blijf op de hoogte van onze laatste inzichten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief