Prof. dr. Annet de Lange naar Berenschot | Berenschot nieuws

Prof. dr. Annet de Lange naar Berenschot

Nieuws
Prof. dr. Annet de Lange naar Berenschot

Deel dit nieuwsartikel

Datum

27 september 2022

Leestijd

1 minuut

Per 1 oktober 2022 treedt prof. dr. Annet de Lange bij Berenschot in dienst als senior managing consultant. Dit ter versterking van het adviesteam dat zich bezighoudt met het thema arbeidsmarkt.

Annet de Lange heeft ruim twintig jaar ervaring in het aansturen en begeleiden van complexe onderzoeks- en adviesopdrachten in relatie tot het thema duurzame inzetbaarheid, (inclusief) werkgeverschap en arbeidsmarktvraagstukken (zoals samenwerking in de regio of landelijk op het gebied van duurzame inzetbaarheid). Zij fungeert als inhoudelijk sparringpartner op seniormanagementniveau bij bedrijven en organisaties in uiteenlopende branches. De afgelopen negen jaar deed ze dit vanuit haar rol als lector Human Resource Management aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen, en vanuit diverse bestuurlijke rollen (voorzitter kennisnetwerk, adviesrollen, raad van toezicht, etc.)

De opdrachten van De Lange bevonden zich op het snijvlak van duurzame inzetbaarheid, zelfmanagement, hr en modern werkgeverschap, en arbeidsmarktinnovatie. Als promotor van diverse onderzoeksprojecten bij de Open Universiteit en als visiting professor in Noorwegen en Spanje heeft zij bovendien goed zicht op de state-of-the-art kennis rond hr, duurzame inzetbaarheid en Toekomst van Werk. Vandaar de keus voor Berenschot, dat verandervraagstukken vanuit systemisch perspectief benadert en nog beter de vertaalslag van wetenschap naar consultancy kan helpen vormgeven.

“Wij krijgen met Annet een zeer ervaren en deskundige collega erbij, die klanten een uniek perspectief op hr- en arbeidsmarktvraagstukken kan geven. Met haar veelzijdige achtergrond in zowel de wetenschap als de nationale en internationale praktijk kan zij helpen ‘wicked problems’ te voorzien van innovatieve oplossingen”, aldus Sanne van den Bosch, managing director bij Berenschot.

Gerelateerd

Meer weten?

Blijf op de hoogte van onze laatste inzichten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief