Rosanne van Seben gestart als onderzoeker bij Berenschot

Rosanne van Seben gestart als senior onderzoeker bij Berenschot

Nieuws
Rosanne van Seben gestart als onderzoeker bij Berenschot

Deel dit nieuwsartikel

Datum

12 oktober 2022

Leestijd

1 minuut

Per 1 oktober jl. is Rosanne van Seben werkzaam als onderzoeker bij adviesbureau Berenschot. In deze rol versterkt zij de adviesgroep Zorg & Maatschappelijke Ontwikkeling.

Eerder rondde Rosanne de opleiding Management, Policy Analysis and Entrepreneurship af en promoveerde zij op lijnoverstijgende ouderenzorg en de samenwerking tussen verschillende zorgverleners. Na haar promotietraject maakte Rosanne een aantal jaar geleden de overstap naar (beleids)advies.

Rosanne is goed bekend met de politiek-bestuurlijke context van de Nederlandse gezondheidszorg. Ze werkt graag aan projecten waarbij het betrekken van belanghebbenden een belangrijke rol speelt en gaat samen met stakeholders (inclusief patiënt of client) op zoek naar gedragen visies en resultaten. Rosanne zet zich in voor een verscheidenheid aan projecten binnen de zorg en heeft afgelopen jaren bijgedragen aan het oplossen van verschillende complexe vraagstukken voor opdrachtgevers als het Ministerie van VWS, Zorginstituut Nederland, gemeenten en verschillende beroeps- en belangenorganisaties.

“Wij zijn blij dat we Rosanne in onze adviesgroep mogen verwelkomen. Ze is een ervaren onderzoeker en projectleider binnen de zorg en heeft gewerkt voor tal van relevante partijen in het zorglandschap. Met haar kwaliteiten en persoonlijkheid is Rosanne een uitstekende aanvulling op onze groeiende advies- en onderzoekspraktijk in de zorg,”, aldus Hans Oosterkamp, teamlead binnen de adviesgroep Zorg & Maatschappelijke Ontwikkeling.

Gerelateerd

Meer weten?

Blijf op de hoogte van onze laatste inzichten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief