Aafke van den Borne, Managing consultant | Berenschot

Managing consultant

Aafke van den Borne

Beweging en ontwikkeling realiseren richting duidelijke doelen. Daar help ik u en uw organisatie bij met mijn scherpe blik en no-nonsense aanpak.
Afbeelding - Aafke van den Borne

Over Aafke

Als Managing Consultant zet ik me in voor organisatie-, team- en leiderschapsontwikkeling. Ik ben gespecialiseerd in het implementeren van integrale organisatieveranderingen. Verstevigen van samenwerking, veranderen van gedrag en verbeteren van de organisatieresultaten staan centraal. Organisatieveranderingen van A tot Z; van strategievorming en organisatie-inrichting tot het écht veranderen van gedrag in de praktijk.

Ik ben (technisch) bedrijfskundige en sinds 2008 aan de slag als extern adviseur, projectleider, trainer en coach. Het mooie aan het vak als adviseur vind ik de voordelen die ik mijn klanten kan bieden van de kruisbestuiving in mijn opdrachten. De lessons learned benut ik in volgende opdracht.

Ik ben gedreven en betrokken en vasthouden om je te helpen om steeds een stapje vooruit zetten. Je kan erop vertrouwen dat ik er alles aan zal doen wat in mogelijkheden ligt om een succes te maken van de opdracht. Daarnaast ben ik enthousiast en een kritische meedenker.

Gerelateerde inzichten