Peter Arnoldus, Senior managing consultant | Berenschot

Senior managing consultant

Peter Arnoldus

Ik help organisaties in het publiek domein om weerbaar en wendbaar te zijn. Graag werk ik met u aan uw bestuurlijke, strategische en organisatorische uitdagingen en zorg met u voor toekomstbestendige oplossingen. Vanuit een schat aan ervaring in het openbaar bestuur werk ik graag met u samen aan scherp beleid en aan het opbouwen, herorganiseren en vernieuwen van organisaties.
Afbeelding - Peter Arnoldus

Over Peter

Ik ben een betrouwbare adviseur en wil samen met u een bijdrage leveren aan het versterken van het openbaar bestuur met oplossingen die echt werken. Na een jarenlange ervaring als bestuurder/directeur/CFO binnen de Rijksoverheid en de Rechtspraak weet ik wat nodig is om strategische complexe (organisatie)veranderingen in een politiek-bestuurlijke omgeving daadwerkelijk te realiseren.

Hervormingsprocessen als gevolg van veranderende financiële omstandigheden hebben daarbij mijn bijzondere interesse. Een belangrijk deel van mijn loopbaan heb ik daaraan leiding gegeven en over geadviseerd.

Daarnaast heb ik mij onder meer gespecialiseerd in vraagstukken rondom beleid en uitvoering, de modernisering van bedrijfsvoering en het op orde krijgen van de financiële huishouding.

Mijn persoonlijke kracht is dat ik mij goed kan verplaatsen in de belangen van de opdrachtgever en haar omgeving.  Ik ben betrokken, werk graag samen, ben gericht op het behalen van resultaat en heb een goede politiek-bestuurlijke antenne.

Bij Berenschot werk ik samen met een groep slimme en creatieve collega’s die allemaal een passie hebben voor het openbaar bestuur.

Gerelateerde inzichten